Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohlas na naši anketu deseti nejoblíbenějších scének byl tak obrovský, že se tvůrci rozhodli sestavit z přání a tipů televizních diváků ještě jednu řadu. Najdete tu scénky známé i méně známé, ale u všech se budete jistě dobře bavit. Pořadem opět provází Václav Postránecký. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele

Další výběr scének, tentokrát mi ale zůstává záhadou, podle jakého tématu se vybíralo. Uvidíme Mládka a jeho ukázku výuky češtiny, scénku z Televarieté, kde Bohdalka a Dvořák vyprávějí vtip, seznámíme se s nadšencem na lepení hradů v pořadu Možná přijde i kouzelník, v Manéži Bolka Polívky bude hostem Arnošt Goldflam, Donutil povypráví o alkoholu mezi herci a Kaiser se vypořádá s těhotnou manželkou Konvalinkovou opět v Kouzelníkovi. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Divácky nejoblíbenější scénky podruhé a oproti svému dva roky starému předchůdci (Nezapomenutelné scénky r.2008) o poznání kvalitativně slabší. Opět se dostalo na dvě nevyčerpatelné zásobárny, jakými jsou Televarieté a Možná přijde i kouzelník a k mé nezměrné potěše také na dvojici Polívka-Goldflam, jejichž legendární „to je vedro, hergot“ v mé rodině zlidovělo. To je trojice, o které se na rozdíl od zbytku nominovaných, nemusíme déle bavit. O vyprávění Miroslava Donutila, Ivanu Mládkovy podporovanému jeho „Čundrcountryshow“ bandou nebo manželském výstupu Kaiser-Konvalinková, by se už dalo úspěšně pochybovat. Pochybovat by se dalo, ale důležitější je, že je pořád kde brát. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama