Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku kdesi ve Švédsku žije osmnáctiletá Maja. Jejím životním snem je stát se herečkou. Chce být středem pozornosti a přeje si, aby v ní všichni viděli tu krásnou bytost ukrytou uvnitř. Jenže to není tak snadné. Maja trpí velkou nadváhou, je nemotorná a nespolečenská. Ovšem ani to jí nezabrání uskutečnit svůj dávný sen. Její cesta k úspěchu je lemována komedií i tragédií, pronásledují ji předsudky ostatních. Maja na ně však nebere ohled a snaží se najít sílu a sebevědomí nutné k tomu, aby se dostala do centra pozornosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost netypická komedie, která zaručeně nesedne každému. Maja je taková Brigitta Jonesová na švédský způsob a při chvilkách trapnosti jsem se cítil neuvěřitelně trapně i já. To se na film pak hrozně blbě kouká. Každopádně to fajnově ubíhalo a i několik scén, kde dělají rozhovory s herci, nebyly vůbec špatné. Maju bych možná přirovnal k takové praštěné a potrhlé Mirandě z Anglie. Pobavilo, né že né. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Ne každý člověk dostane v genetické výbavě zdraví, krásu a inteligenci ve vyvážené formě. Tlusté holky to mají těžké. Nejhorší je, jsou-li chytré a mají velké sny a plány. V pubertě jsou v lepším případě předmětem přehlížení a soucitu, v horším posměchu a šikany. Nic na tom nemění, jsou-li hodné, obětavé a kamarádské. Několik jsem jich zažila. V tanečních seděly a o klukovi si mohly nechat jenom zdát. Pokud by byla hrdinka tohoto filmu soudná, bylo by ji jasné, že když neshodí takových 30 kilo je pro ni role Julie nedosažitelná, i kdyby byla excelentní herečka. Buď se smíří s podobnými komickými výstupy, jaký ji přidělili v televizním seriálu, nebo se musí s hereckou profesí rozloučit. Výstižný film, takový ze života. ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Veselý film o nejen veselých věcech. Myslím, že pojetí je absolutně vyvážené a hlavní hrdinka je velice sympatická a sexy. Všechno je to takové reálné a skutečné a to se cení. Film o prostorově výraznější sympaťačce nejen pro prostorově výraznější část diváctva :-) Nechybělo mnoho a dal bych plný počet. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Snadno čitelný snímek o akceptaci sebe samého a morálních hodnotách, kterému se daří velmi dobře postupně gradovat. Zpočátku spíše představuje postavy a ničím příliš nevyniká, ale když postupem času začne divákovi objasňovat motivace postav a jejich pozadí, začne do sebe celý děj příjemně zapadat. Velmi civilně pojatý film, který si na nic nehraje a zanechává po sobě příjemné pocity. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama