Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

AloeB 

všechny recenze uživatele

Několik dílů nové generace jsem považoval za skvost, ale po pár posledních docházím k prozření, že ne ten Kazma, ale Markus Krug je zde tím one man z one man show. A jestli se má letopočet epizod odvíjet dle rovnice před Markusem a po Markusovi, s tím, že období jeho showrunerství by mohl být takový zlatý věk, tak zbytek jsou bohužel temná nekoukatelná léta. A zda se boomerský diktátor Kazma někdy vrátí na výslunní, to asi není na mě, ale za mě je to zatím bez jeho jediné opory pěkná bída. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnotím Kazmovu poslední tvorbu. Asi takhle, já toho chlapce nemám rád a až do dnešního dne jsem se mu totálně vyhýbal a jen velice z povzdálí jsem zaznamenával nějaké vlny kolem jeho tvorby. Dál bych zůstal ve svém spokojeném předsudku (kdysi jsem jeho trapnou show viděl), ale musím poděkovat Michalovi K., který mě nakonec přinutil kouknout na jeho "novou show". Zcela spektakulární projekt Prostřeno nabídl nevídaný, inovativní a hlavně po všech stránkách vypilovaný projekt, jenž měl přesah, smysl, důvod atd. To bych opravdu nečekal od takového floutka. Akce Rusko byla taky vynikající, chytrá, zábavná...prostě super. Bylo mi řečeno, že se kluk vyvíjí a zlepšuje. Zkazky nelhali. Mě osobně sympatický není, ale nelze mu nepřiznat jeho mimořádně stoupající kvalitu tvorby. 84%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejednou si soudný člověk pomyslí, jestli ten "slavný" Kazma vlastně fakt něco umí. Jestli je to provokatér, (úmyslný) blb, pozér, chvástal, erotoman, kokot, trapák a výčet toho, co by mohl být, by byl jistě úctyhodný. Stejně by se tím nic podstatného nezměnilo. Kazma Kazmič, jak si obsedantně říká, by zůstal stále tím "pochybným" moderátorem ze Streamu, který tam, zřejmě z čiré nudy, zaplácne i splácne desetiminutovku se známou osobností. Důležité je poznání, že se z toho "randevous" vlastně divák nic nedozví a je to v podstatě celé o píčovinách. Ano, Kazma to shodí do své mimořádně osobité roviny, kdy ho vlastně nebaví vést tradičně upjatý rozhovor o pracovních i kariérních úspěších pozvaného hosta, ale že zkrátka a dobře musí neustále pičovat. Jeho vlastně ani odpovědi nebaví, na běžném formátu rozhovoru jeho pořad nestaví. Je to vše posazené do roviny antitalk-show, do které jde každý host na vlastní nebezpečí. Kazmova síla je v cílené provokaci, ostatně v tom je kadet, a nic si nenalhávejme, každý čeká, co se ve studiu, případně mimo něj, posere, co hodí Kazma přes"hranu" a tím pádem vzrůstá šance, že host je vyveden z míry, a v tom lepším případě se naštve, v tom horším odejde. Moderátor přesně ví, jak zapůsobit, avšak občas tlačí poměrně méně přizpůsobivého hosta až moc křečovitě do kouta. Výsledkem je třeba i nevtip, což v Kazmově případě není žádný problém. Je neochvějně přesvědčen, že je za každou cenu vtipný. Dost záleží, kdo mu do studia přijde. Pokud je to někdo hodně respektovaný, je s Kazmou poněkud zle, protože ten se rozmýšlí, jestli takového váženého hosta rozhodit a znemožnit. Tím vznikají poměrně nudné díly, které dohromady nic zvláštního nepřinesou. Pak je však kategorie kontroverzních a nebo nějakým způsobem zajímavých hostů. A to je přesně Kazmova parketa. V tu chvíli se z něj stává nezvladatelný živel, který má jediný cíl a to dostat "vypečeného hosta do úzkých, vypreparovat ho, tímto tahem se většinou k divákům dostane nějaký výborný díl, který fakt baví. Kazma zřejmě nikdy nepřejde práh svého stream působiště, a pokud zůstane ve formě a nebude ze sebe dělat vědomého trapáka, ale trapáka, co umí pobavit, tak je jeho moderátorská disciplína tou hlavní atrakcí na show pouti. 60% ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se One man show líbí, protože je to jiné, než ostatní talk-show a hlavně a to mě přitahuje na pořadu nejvíc, mohu vidět některé zajímavé a oblíbené lidi v jiném světle než před televizní kamerou nasvícené namalované,naučené. Je to více osobní,otevřené,vtipné,sprosté a hlavně. Bez jakékoliv cenzury a reklamy. 75 %. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

První generace jeho show byla lepší. Ať si každý říká co chce, Kazma je, asi z nostalgie, spíše skromný cynický kokot někde ze sklepa, kam si pod účinky chloroformu vodil své hosty na debatu. Druhá generace je... místy dobrá, ale měla stále zvětšující se tendenci moralizovat - zejména kauza s Marešem, což mi přišlo už za hranu o to více, že to nejspíše Kazma plánoval úplně jinak a ve chvíli odchýlení se od jeho plánů musel vymyslet, že to vše jde na dobrou věc. Nevěřím mu to, i kdyby ano, do jeho show to nepatří. Kazma, jehož sláva upadá, by se měl zamyslet nad svou další tvorbou, která není kdovíjaká. Formát první generace a částečně druhé je to, co z něj uděl oprávněnou celebritu. Ale jak to tak bývá, když je někdo úspěšný, a to jak ve filmovém světě, tak především v tom hudebním, tak se stává opatrnějším. Nechce měnit něco, co funguje, nerad experimentuje. Pokud začne s nějakými změnami, často je to ve chvíli, kdy už zájem upadá a autorův stres má na to dopad. Kazma tudíž přešel k druhé generaci své show, ale ta není koncipovaná tak, aby člověk vydržel několik let vymýšlet samé výmrdy na jiné lidi. Nejspíše je Kamil už unavený, chce zvolnit a přišel také na to, že se lidem líbí motivační řeči, a když je celá akce pod záštitou dobré věci. Je to změna k horšímu, bohužel je to tříhvězdičková záležitost. Jedno se musí uznat, je to takový Bear Grylls v oboru podělávání lidí. Většina lidí tuší, že né vše je skutečné, ale stejně se tím nechá ráda obalamutit. A to se mi přece jenom na jeho show opravdu líbí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)
  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama