Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

tehol 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je mi postava Kazmy protivna a prijde mi strasne trapny, musim uznat, ze ta kvalita produkce je az svetova a ani mu zjevne nechybi odvaha, coz normalne za nic moc dobreho nepovazuji, ale tady je to neco, co clovek potrebuje v extremnejsi mire, proto nemohu hodnotit jinak nez hodnotim, jelikoz ackoli jsem nevidel drtivou vetsinu jeho prace, uz jen za to malo, co se dostalo az ke mne, si za ceskozdejsi originalitu tuhle dlouhou vetu a hodnoceni zaslouzi. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

One man show se za tu dobu vysílání dost změnila - k horšímu. Kdysi bych tomu napařil klidně 5 hvězd bez diskuze, kolikrát jsem se u toho od srdce zasmál, ikdyž to mnohdy není žádný humor na úrovni. Později začali Kazmovi docházet nápady, něčím to obohatit a začal vybírat i nějaké losery. Ze všech dílů se mi líbilo něco přes polovinu. Mezi úplně nejlepší díly s Rytmusem. ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Bohužel to jde s One man show z kopce a to hlavně od doby, kdy ze sebe Kazmitch dělá prodejnou děvku, vystupující kdekoli kde dostane zaplaceno a působící mediální humbuk jen pro zvýšení své popularity (ikdyž v případě kauzy Rytmus bych mluvil spíše o zviditelnění). V posledních dílech to vypadá, že si moderátor dává až příliš velký pozor na to, aby si z hostů neudělal takovou legraci, že by to mohlo být vtipné (Paroubek), na to aby nepřekročil nějakou hranici a když už to vypadá, že by konečně mohl vyjde z toho takový paskvil jako v případě Rytmuse. Za to velký palec dolů, díl se Šmajdou (ať je to kdo je to) se zdál být perlou, v konečném výsledků jí bohužel není. Kazma nový Leoš Mareš? Uvidíme... ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

První roky jeho show jsem neviděl, jen pár dílů a jde jen o víceméně trapná interview. Viděl jsem až ty jeho větší kusy 2016 a dál a přestože je to z větší částo fake, je prostě dobrej. Když fake, tak ve velkém stylu. Takovej českej "Hustle" (ne Hustler).. viz http://www.csfd.cz/film/165808 ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to kdysi na streamu a docela mě to bavilo, ač teda to vždycky bylo kapku ujetý. Třeba díl Kazmův kurz sebeobrany můžu opravdu doporučit, u toho jsem se napoprvé smíchy rozbrečel. Ale přestal jsem na to koukat po těch nesmyslech s Rytmusem. Nevím co tím chtěli Kazma s Rytmusem ukazovat, ale ukázali akorát tak, jak se parádně ztrapnit. Snad to měla bejt ukázka, jak média tisknou neověřené zprávy. Naprostej nesmysl. Média si to nevymyslela, ani to nepřejala nějakou neověřenou zprávu, ale sám Kazma vydal prohlášení, které oni tiskli. To jim prostě není možný vyčítat. To je prostě jen a pouze Kazmova trapná lež... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama