Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po ťažkom nervovom zrútení sa manželka uznávaného sudcu Koena Allegaerdtsa prizná, že celý život túži byť zviazaná a ovládaná. Aby zachránil manželstvo, podstúpi Koen čokoľvek. Aj napriek tomu, že to môže fatálne ohroziť jeho sudcovskú kariéru. (sochoking)

Recenze (21)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Absurdnost soudní byrokracie, která se stále točí v kolech doby minulé, kdy i homosexualita byla zvrácená úchylka, mě opět dostala. Ta bezmoc, ten pocit, že už před procesem víte, že vás všichni vidí předem odsouzeného... A tomu zrzkovi, tak tomu bych tu jeho debilní přehazovačku nejradši nacpala do zadku. Ten byl snad ještě horší, než ten zhrzený soudce. Herecké výkony tu navíc vůbec nejsou špatné, i když musím říct, že reakce té dcery mi přišly hodně přehnané. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Po do očí bijúcich komentárov od užívateľov Toto a sochoking som čakal, že film rozpúta vášne(konkrétne vatru) v mojich emóciách. Preto som sa obrnil a vyčkával aj Skazenú mládež násobenú Kautokeino Rebellion, Avšak žiadny skorumpovaný sudca, ani rozmaznaná dcéruška sa nekonali. Plus bod pre mňa, keďže obsah mi vypadol z pamäte, dojem z prekvapenia a pikantnosti bol vskutku veľkolepý. Parádna psychologická dráma, ktorej kazí šmrnc len koniec. 9,5/10 ()

Reklama

PP66 

všechny recenze uživatele

Hluboké lidské a psychologické drama. Jak moc obecná spravedlnost může zasahovat do našich vnitřních životů, přestože si to účastníci vůbec nepřejí, a cítí se zdraví a spokojení v tom, co dělají? Nakolik může náš osobní život ovlivnit naši práci? Jak rozlišit co je ještě morální, co je už "mimo normu"? Film je také o síle lásky a přátelství. Velmi zaujal! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé téma, kde můj oblíbený výraz, že jsem měla velmi "ambivalentní" pocity, má v tomto případě nezaměnitelný význam. Kdo viděl, pochopí. Není všechno černobílé, jak by se na první pohled zdálo. Je to téma, které bych si asi dobrovolně nevybrala, ale nakonec jsem vděčná, že jsem se dostala na sice velmi tenký led, nicméně zpracování bylo výborné a svým způsobem hodné k zamyšlení. Občasné nepříjemné a šokující záběry jsem promrkala. Filmová výzva 2016 ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film, hodně netradiční pojetí lásky ve stylu "Udělám pro tebe cokoliv". Manželka, připomínající živoucí mrtvolu, po tom "cokoliv" poměrně razantně ožila. A že měla poněkud posunutý práh bolestivosti? Hmmm.... co je už úchylné a co ještě ne? A že je manžel soudce? Je to, co děláme v soukromí, skutečně naše soukromá věc nebo soukromí mít nesmíme?? ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama