Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ulice nočního Petrohradu přilákaly různorodou skupinku mladých. Hacker Stepa, syn boháčů Korolev, krásná Katya, vášnivý Docker a mnoho dalších sdílí jednu vášeň – rychlostní pouliční závody. Všem proudí benzín v žilách, někteří však chtějí natolik vyhrát a vydělat si, že nezaváhají ani před prolitím skutečné krve. (Filmbox)

Recenze (22)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem i horší filmy, ale to, že se jediný soundtrack bude během celého filmu opakovat, je příliš. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

30.1.2011 ~ Ubohá ruská splácanina Rychle a zběsile, Taxi, 60 sekund a vůbec asi veškerých filmů, v nichž nějak figurovala auta. Chybí tu jen K.I.T. ~ Znudění bohatí ruští fakani jezdí městem ve svých bourácích a konají za městem závody. Závody ale kryjí výběr těch nejlepších řidičů, kteří dostanou mnohem důležitější úkol. Ukrást za večer nějaká luxusní auta. všichni jsou hrozně cool, policajti jsou všichni děsně blbí, vošukat všechno je důležitější než se nechovat jako dementi a tak dále. ~ Scénář, kamera, střih, dialogy, hudba stojí souhrnně za prd a to, že film nese nějaké poselství, které mi uniklo, protože jsem to odmítal dokoukávat v plné délce, je vlastně nepodstatné. Stojí to za prd, tak si místo toho raději pusťte něco jiného. Cokoliv, třeba reklamy. ~ 0,5* ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Na plný plyn = Rychle a zběsile pa rusku. A to je holá pravda. Jsou tady sekvence, které přímo ukazují na již zmíněný film. Stejně tak příběh, který je dost podobný. Ale Amerika a Rusko jsou tak odlišný země, že i když jsou si dva filmy podobné, nakonec je každý úpně jiný. A toto je přesně ten případ. Mě to nic nového nedalo, ale i tak jsem si ho užil. Auta nebyly zase tak špatný, a co musím zdůraznit, tak byla parádně natočená poslední honička mezi Zeťákem a Ferrari a nakonec i tak krásný auta odešly do věčných lovišť. I herci mi přišli sympatičtí. Marina byla víc než sexy a celý film ze sebe vyzařovala takový erotický náboj. No a Alexej Čadov velmi dobře zapadl do současného a civilního života. Protože u mě zůstane na vždy vojákem. A vlastně i zde je vojákem, sice vysloužilým, ale přesto. A to mi připomíná jednu z nejlepších scén celého filmu: Závody dvou ruských tanků hned na začátku. Celkově tedy snímek nějak zvlášť nenadchne, ale v žádným případě ani nezklame. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jen kopírování známějšího filmu o tuningových autech. (Netřeba jmenovat). Po zhlédnutí jsem nešel do kolen. Auta samé rachotiny. Jen se dá filmem jednoduše zabít čas. 60% ()

prasacimor

všechny recenze uživatele

O tom, že Rusi majú peňazí na točenie filmov dosť, som sa už presvedčil neraz. A neraz sa mi dostalo kvalitného filmového zážitku. Nechápem ale, prečo ich často investujú do projektov akými sú Stritreysery (ehm) a podobné zdegenerované paskvili. Aký má zmysel točiť ruský remake FaF kde sa naháňajú po Petrohrade krikľavé, hranaté krabice? Zatiaľ čo v americkom podaní a lokáciách to vyznie cool a "realisticky", lebo je tam predpoklad, že podobná kultúra by sa tam mohla pestovať, tu je to jedine tak na smiech. O príbehu sa nemá cenu vôbec baviť, stačilo mi vidieť 7 minút a vedel som presne čo sa bude diať. Avšak tie iskrivé dialógy, hlavne medzi ústrednou dvojicou, to už bolo fakt na mňa vysoké umenie. Okorenené skvelým slovenským dabingom, ktorý mám pocit, že je rok od roka horší a nepočúvateľnejší, to bolo pre moje citlivé uši hotové utrpenie. Keby to však bolo v originály, asi by som si to aj napriek všetkému pozrel, lebo ruštinu mám rád a trochu relaxu nikdy nezaškodí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No jo... vidíte jaké je Rychle a zběsile kult? Každý jakmile vidí film o autech a "tunerech" hned to s ním srovnává :). Přitom je to nesrovnatelné... Stritreysery nesahají Fast & Furious ani po kotníky. Filmařsky je to neskutečná slátanina (prostřihy na řadící páky a plynové pedály se míhají, aby vše bylo dost "free", "cool" a "in" a je úplně jedno v čem kdo jede (ta řadící páka a plynový pedál je vždy z jednoho a toho samého auta :)). Takže tragedie. Do toho ten Ruský přístup k ději... jde prostě i ten největší padouch je vlastně dobračisko (protože v Rusku vlastně vůbec nejsou zlí lidé... ti žijí jen v zahraničí a vystupují jen v Amerických filmech ;)). Takže tragedie na druhou... O logice chování postav nemluvím vůbec (to by byla už tragedie na třetí) ...přesto je to zábava (mě se třeba líbila i ta úvodní scéna závodů s tanky) a osobně raději tupou zábavu bez myšlenky než hrát si na "intouš-film" s hlubokou myšlenkou a nudit od začátku do konce... ()

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Zkouknuto a vyhozeno do koše, kam tento film patří. Nevím, co tím soudruzi chtěli říci, udělat, napodobit, ale hrubě jim to nevyšlo. Asi někde udělali chybu. Začátek a konec film nezachrání. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Kvůli autům jsem si film nemohl nechat ujít a doufal že bude aspoň tak dobrý jako Černý blesk. Bohužel - soudruhům to moc nevyšlo. Zřejmě si v půjčovně vybrali všechny díly Rychle a zběsile, 60 sekund a další americký fláky. Výsledek totiž připomíná mix právě zmíněných snímků. Tuningová auta, pouliční závody, závody na parkovišti, krádež aut (včetně Hummera se zvířecím miláčkem uvnitř) ... a do toho všeho policajti, jejichž Ladám nedělá sebemenší problém pronásledovat Ferrari (neFerrari) jehož tachometr atakuje políčko 210 km/h. Hvězda za hudbu, i když Rasmus autoři doslova využili - jak to šlo tak opakovali jeden song. Druhá hvězda za krásnou Marinu Aleksandrovou (jsem hold chlap - dámy prominou). Byla by i třetí, ale kvůli zničeným RX7 mě bratr donitil ji stáhnout ... ()

SKreyn odpad!

všechny recenze uživatele

Rýchlo a zbesilo po rusky. Bohužiaľ to súdruhom nevyšlo. Síce som to pozeral len chvíľku, no stačilo mi. ()

Diable128 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych najít na tomto filmu něco pozitivního, ale moc to nejde. Jediný zajímavý moment, co si pamatuji, je, že žugilíci ruské policie jezdí minimálně stejně rychle jako vytuněná auta, kterým tachometr ukazuje 300 km/h, ačkoliv jedou tak stovkou. Jinak naprostá ztráta času. ()

benny159 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne ani neviem, za čo som dal tú jednu hviezdičku. Dej otrasný, scény takisto, hudba fajn, ale stále to isté dookola ako keby už nemali rozpočet na viac songov. Slabý odvar F&F. ()

chup44 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som čital že to je z Ruska tak som si myslel že to bude megabláznivý ruský Fast and Furious,no bohužiaľ na tom filme boli dobré akurát autá a hlavná hrdinka... ()

complex odpad!

všechny recenze uživatele

odpad jak sa na markizacke filmy patri... neda sa to ani do konca dopozerat... snaha strasna napodobnit rychlo a zbesilo, ale ani okrajovo sa im to nepodarilo... ()

vjojta 

všechny recenze uživatele

* za snahu se dostat na svetove filmove nebe zvuk kdy se auto rozjizdi a pritom zvuk plne vytocenyho motoru a nesmyslne jednou ma zvuk jak V8 a jednou jak V12 no jo v rusku je mozne vse ()

tewezka03 

všechny recenze uživatele

Jak uz se tu mnohokrat zminilo tenhle film je jen o smichani filmu jako rychle a zbesile, 60 sekund atd. a navíc jen jedna pisnicka o cem to pak je jedna hvězdička za zabavnej začátek a celkem povedenej konec ale ani to ten film nemohlo zachranit ()

Reklama

Reklama