Reklama

Reklama

Strážce pořádku

(seriál)
  • USA Justified (více)
Trailer
USA, (2010–2023), 60 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Předloha:

Elmore Leonard (kniha)

Hrají:

Timothy Olyphant, Nick Searcy, Joelle Carter, Jacob Pitts, Erica Tazel, Walton Goggins, Jere Burns, Natalie Zea, David Meunier, Jonathan Kowalsky (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(86)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto dramatického seriálu je příslušník US Marshals, Raylan Givens. Je prototypem klasického muže zákona, příliš nemluví a když jedná, tak to stojí za to. Jeho nekonvenční metody mu však způsobují problémy jak u jím vyšetřovaných osob, tak u jeho nadřízených. (matt85)

Recenze uživatele Philcze k tomuto seriálu (1)

Strážce pořádku (2010) 

Série 1. - Ze začátku hodně pomalý a stylový seriál s parádním Olyphantem, který v posledních čtyřech dílech vygraduje do naprosto neuvěřitelných výšin. Samotné finále, příznačně pojmenované Bulletville, je potom doslova dech beroucí a skvělá proměna Gogginsovy postavy jakbysmet. 95% ... Série 2. - Více Waltona Gogginse. A to vlastně nikdy není na škodu. Seriál si drží velmi vysoko nastavenou laťku kvality i po druhé sezóně. Velká zápletka doprovází celých třináct dílů a není tolik vycucaná z prstu na poslední chvíli jako v první sérii. Ta se mi však i přes prvotní problémy líbila trochu více, dojem z druhé řady totiž lehce kazí samotné finále, které celou zápletku sice dopoví se ctí, ale zapůsobilo na mě mnohem méně než fantastické Bulletville z jedničky. Objektivně je druhá řada lepší, drží více pohromadě a některé momenty jsou vyloženě geniální, avšak pokud bych se měl na nějakou sezónu kouknout znovu, sáhl bych po té první. 90% ()

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Strážce pořádku hlásí návrat

Strážce pořádku hlásí návrat

15.01.2022

Fanoušci drsných mužů v kloboucích pozor, kabelovka FX má pro vás totiž dobré zprávy. Čerstvě totiž odmávala po sedmi letech pokračování seriálu Strážce pořádku, jehož nová série ponese název… (více)

Reklama

Reklama