Reklama

Reklama

Strážce pořádku

(seriál)
  • USA Justified (více)
Trailer
USA, (2010–2023), 60 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Předloha:

Elmore Leonard (kniha)

Hrají:

Timothy Olyphant, Nick Searcy, Joelle Carter, Jacob Pitts, Erica Tazel, Walton Goggins, Jere Burns, Natalie Zea, David Meunier, Jonathan Kowalsky (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(86)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto dramatického seriálu je příslušník US Marshals, Raylan Givens. Je prototypem klasického muže zákona, příliš nemluví a když jedná, tak to stojí za to. Jeho nekonvenční metody mu však způsobují problémy jak u jím vyšetřovaných osob, tak u jeho nadřízených. (matt85)

Recenze uživatele masiko k tomuto seriálu (1)

Strážce pořádku (2010) 

Olyphanta jsem drive nesnasel, naopak posledni dobou kde se objevi, tam je obrovskym plusem. Justified samozrejme stoji jen a jen na nem - postavu US Marshalla, ktery nosi kovbojsky klobouk a rad si hraje na westernoveho hrdinu, ztvarnil dokonale. Sympaticky je take velmi osobni pristup, oldschool nadech a casty sarkasmus. 1. serie: 80%. Z druhe sezony jsem lehce zklaman. Prestoze celkove je zajimavejsi a asi i kvalitnejsi (super hlavni dejova linie), vytratila se z Justified ta westernovost. Raylan sice porad hlaskuje a strili, ale nevim no... Zklamani ale rozhodne ne, precijen prvni serie stoji jen a jen na Olyphantovi, v te druhe uz je Timo jen kus dobre fungujici skladacky. 2. serie 80% A me prani bylo naplneno, Raylan se hned v 1. dile treti serie vratil ve westernovem stylu. Po treti serii zvedam na 5*. PS: Ctvrtou serii uz nejsem schopen rozumne hodnotit, Justified se stalo mym TOP 1 serialem a sezral bych v nem uz asi uplne vsechno :) ()

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Strážce pořádku hlásí návrat

Strážce pořádku hlásí návrat

15.01.2022

Fanoušci drsných mužů v kloboucích pozor, kabelovka FX má pro vás totiž dobré zprávy. Čerstvě totiž odmávala po sedmi letech pokračování seriálu Strážce pořádku, jehož nová série ponese název… (více)

Reklama

Reklama