Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Asi nejbizarnější a nejšílenější animák, co je k dispozici. Taková tvrdá verze Futuramy, kde s votevřenou hubou neustále čumíte co se to tam kurva děje. Díly jsou ale dost nekonzistentní, některý slabší a občas nuda. Ale zase tam šoustaj démoni, takže celkově naprosto chápu že to je považovaný za kult ! ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá uchylárna, první dva díly nic moc, pomalu jsem se do toho dostával, ale pak se to rozjelo. Co díl, to bomba, prostě svět, ve kterém je možné všechno a hlavně něco uplně nového. Je škoda, že je zatím tolik málo dílu, Ugly Americans má v sobě velký potencionál. Díl, ve kterém se městem šířila nemoc Larryho Kinga, když všichni dostávali jeho podobu, mě fakt dostal :D ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Seriál, který svou dávkou fantazie předčí kdejaké malé dítě. Samozřejmě je dobré znát kontext některých referencí, ale většina je zakořeněna v obyčejném folklóru (zombies, vlkodlaci, démoni) i neobyčejném (mutanti všech ras a barev, ptačí zápasy v ringu, peklo). Těžko tady vše popisovat. Zejména také proto, že mi z toho příliš v paměti neutkvělo. Vše ale hraje pestrými barvami a postavy se chovají jako postavy, byť někdy ne úplně jak by člověk čekal. Bohužel se seriál dá zkouknout za odpoledne, ale to se mi hodí, jelikož si ho čas od času rád dám znovu. A to je podle mě daleko výřečnější než nějaký počet hvězd. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Mark Lilly žije v USA, kde jsou obyvateli mimozemšťané, členové pekla, roboti, zombíci a další úchyláci všech tvarů a typů. Pracuje na sociálním úřade. Vládne tam jiná morálka, než na jakou jsou lidé zvyklí z animovaných seriálů. Vše je povolené a to co se lidem hnusí, tam bývá oslavováno. Markova holka je satanova dcera a má 3 pohlavní otvory. Markův nejlepší kamarád je Zombie, který si rád vyměňuje svoje části těla dle poslední módy a sleduje pravidelně sexuální radovánky Marka a jeho milé. Páření mezi jinými druhy není zakázáno a tak tam šustí létající mozek se zombíky, ryby s roboty atd. V tomto seriálu není nic nemožné! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

K dnesnimu dni zatim jen 14 dvacetiminutovejch dilu, ale ze to jsou teda dily, jeden vetsi dobytkarna nez druhej. Jednak zapletka je dost originalni, normalni mesto, normalni lidi co chodi do prace, az na to, ze vetsina populace jsou ruzny zombici, demoni, upiri, vlkodlaci, proste spousta podivnejch potvor jako trol, koala, dvojhlavej typek, strom, mozek, sliz. Proste jakkoliv prasacka postava vas napadne, je velka sance, ze tady se objevi. No a zapletky jednotlivejch dilu jsou si docela podobny, vetsinou se zaclenuje do spolecnosti nejaka nova zruda, ale zaroven se vypravi i jedna, dve vedlejsi linie, takze to ve vysledku vzdy pusobi originalne. Postavy zni jak namluveny daberama Family Guye, animace je super jednoducha az hnusna a skvele se k tomu hodi a humor je jak prasactejsi verze South Parku, neustale nejaky sprosty slova, neustale spolu nekdo picha, chcipa spousta lidi i priser, vsude krev a parodie znamejch filmu typu Saw, Stmivani a dalsich. Proste smes brutalniho cernyho humoru, kterej se absolutne s nicim nesere a krvaku, kterej by obstal v jakymkoliv hororu. No a ja se skvele bavim. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama