Reklama

Reklama

Sladké sny

(festivalový název)
  • USA Sweet Dreams
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2008, 10 min

Režie:

Kirsten Lepore

Scénář:

Kirsten Lepore

Obsahy(1)

Sníte právě o nějakém sladkém zákusku, třeba o pořádném muffinu? Náš muffin ze světa sladkostí zase sní o tom, co se děje za mořem. Neváhá tedy a postaví si malou loďku z kostek cukru, s tou se pak vydává na celofánové moře. To ho vyvrhne do neznámé země, s jejímiž obyvateli - ovocem a zeleninou - pokračuje v práci stavitele, zažívá milostný románek s bramborou a získává další zážitky. Je otázka, zda se bude jeho nový životní styl líbit jeho bývalým kamarádům a jak to všechno nakonec dopadne. (zlattucky)

(více)

Recenze (8)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pochutiny svůj vlastní svět ještě neměly, tento jim však závidím. Hezká animace, příjemná hudba, dojemný příběh. Originální. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Nápadité, originální, svěží. Jediné, co chybí, je nějaká výraznější pointa, a možná poutavější hudba. Ale jinak vyloženě fajn kraťas. ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Z pohledu na zdravou výživu je tento krátkometrážní film skvělou reklamou pro malé děti, ale možná i pro starší jedince...Musím přiznat, že pohlavní styk mezi cukrovím a bramborou (jestli to byla brambora) mě nikterak nebere, ale byl jsem dostatečně pobaven a celkově se mi to líbilo.Hudba se k jednotlivým scénkám hodila, zasloužené 4 hvězdy... ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Ale prečo to na stránke od R'Hell chcelo potvrdenie, či mám 18 rokov mi je záhada. Ovocie a zelenina asi nie je určená deťom do 18 rokov. ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Já proti nezdravém jídlu nic nemám, klidně bych žila v cukrovém městě, klidně bych se i utopila :-), ale nápad to není špatný, akorát mi tam nesedla milostná část mezi mufínem a bramborou ()

Reklama

Reklama