Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thámova hala v pražském Karlíně se stala v březnu 2010 místem korunovace prestižní soutěže krásy Česká Miss. Pro rok 2010 se stala absolutní vítězkou a Českou Miss 2010 dívka s pořadovým číslem 1 Jitka Válková z Náramče na Třebíčsku. Prestižní titul Česká Miss World 2010 pak získala Veronika Machová z Rokycan. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

viperblade 

všechny recenze uživatele

I když jsem to nedokoukal celé (na Nově Cinemě běžel přeci Twin Peaks!) tak si myslím, že u pořadu tohoto typu můžu hodnotit i po necelých 2 hodinách… jen pár poznámek. 1: Úvodní rozhovor Bouček - Jean - Claude Van Damme (dále jen JCVD) mě pobavil a já doufal, že tohle bude konečně světlá výjimka a já se při Miss i pobavím. Bohužel, nestalo se. 2: Téměř vždy, když kamera zabírala JCVD, tak vypadal, jako že se hodně nudí. Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale nevypadal moc zúčastněně a řekl bych, že mu bylo opravdu jedno, co se na jevišti děje. Škoda, že jsem neviděl jeho kop s otočky, který předváděl na Boučkovi. 3: Libor Bouček jako moderátor nepřekvapil - nebyl vtipný, neměl říz a celkově na mě působil blbě. Proto i já jsem musel uznat, že co se týče moderování, zatím nemáme nikoho lepšího, než je Mareš (ne, že bych ho nějak miloval, ale ten to vždy alespoň trochu táhne dopředu). 4: Dívky letos byly krásné, s vítězkou jsem celkem spokojený. Závěr: Pokud opravdu nemáte co dělat, nejede vám internet a máte televizi puštěnou na Nově s tím, že ovladač je daleko, tak je Česká miss dobrý pořad. Za tenhle ročník bych dal tak tři *, za minulé sotva jednu *, takže mi vychází slabší dvě hvězdy. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Česká miss nebo Miss ČR, už se v tom nevyznám a ani se na to nedívám, avšak když už tento program celá rodina zvolila, tak jsem u toho vydržel. Problém mám s tím, že je to celé poměrně nudné a zdlouhavé a hlavně, že mě v 90% ty holky nepříjdou jako ''missky'', nebo mě osobně se nelíběj - letos ale musím říct, že s vítězkou překvapivě souhlasím, byla hezká.. ale přesto jsem usnul. Jako není to úplně nekoukatelné, spíš jako kulisa.. hold, tohle už jsme viděli tolikrát, že už nás to asi moc nebaví.. ()

Reklama

till85 odpad!

všechny recenze uživatele

Celou tuhle televizní estrádu jsem se přinutil shlédnout jen kvůli Jean-Claudovi.Když to vezmu kolem a kolem tak celý to byl absolutní průser.Nevim jak to vidíte vy ale nechat Leoška debila Mareše aby si ďál prdel z Van damma bylo už trochu moc.Celej problém je v tom,že pořadý vysílaný na živo se většinou nevyhnou trapnejm kecům(Mareš,Hejma) a po každý když zabrali Van Damma bylo vidět jak se nudí.Nedivim se mu.Ale co tam předved Mareš nemá obdoby bejt na místě Clauda tak bych mu o reklamě jednu švihnul.Pro mě to bylo porvý a naposled co sem sledoval tenhle pořad.Adrenalinový úkoly byly převzatý ze streamu.Jak tam kočka Andrea podnikala ruzný extremy a zrovna scénka s akváriem a jeho čistěním tam byla a mám takovej pocit že v úplně stejným.Takže závěrem můžu říct, že to byla sračka jak víno. ()

Stuffa 

všechny recenze uživatele

Mě se tento ročník líbíl. Libor Bouček jako moderátor byl nevtíravý. Změna volné disciplíny na "úkoly pro děvčata" mě zaujala. Medailonky s úkoly mě bavily... až na to, že někdy byli dost brutální, např. jedení moučných červů - dívky číslo tři mi bylo opravdu líto. Úroveň děvčat šla také nahoru, jedna hezčí než druhá. Dokonce se přišel podívat i pan prezident s manželkou, který dal České Miss přednost před večeří s princem Charlesem, což je co říct. A velice zajímavý host Jean - Claude Van Damme tomu dodal zajímavou tečku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

JCVD mě k televizi nalákal.. bohužel.. Když Bouček začal moderovat několik let zpátky, moc rád jsem jeho zrání sledoval. Pár dní před samotným přímým přenosem ve svém domovském rádiu prohlásil, že Česká miss je pro něho velkou výzvou v další kariéře.. tak potom nechápu, proč na ní prakticky vůbec nic vtipného nebo alespoň zajímavého nepředvedl!! *** *** *** O rok později na Českou Miss 2011 přijel Alberto Tomba. Ten si radši opakovaně musel sundávat sluchátka, aby nemusel poslouchat ten totálně nešťavnatý a neoriginální scénář. Absolutně nechápu, proč se tady v Česku všichni bojí využít služeb nějakého neokoukaného moderátora. K Daře se hodí nějaký nebojácný hošan a ne přízemní Petr Vondráček. Mnohdy navíc nezvládal ani režisér a nelogicky stříhal ze záběru na záběr nebo zase efekty překrývaly samotné soutěžící. Z těch jsem vybral tak snad tři čtyři ucházející, myslím, že máme na víc. A Maláčová? Ta se pochopitelně zase tvářila jako moudrá dáma, která přespává v knihovně.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama