Reklama

Reklama

Menšíkoviny

(pořad)
Zábavný
Česko, 1999, 25 min

Režie:

Martin Rek

Účinkují:

Václav Postránecký

Obsahy(1)

Co všechno zažil Václav Postránecký ve společnosti skvělého herce, vynikajícího baviče a moudrého člověka Vladimíra Menšíka... Vynikajícího herce Vladimíra Menšíka si můžeme připomínat nejen sledováním jeho filmů a poslechem audionahrávek jeho nezapomenutelných vyprávění, ale i prostřednictvím humorných příhod, které s ním zažili jeho kolegové. Jako třeba herec Václav Postránecký, který s Vladimírem Menšíkem mnohokrát stál před filmovou či televizní kamerou a nasbíral tak o něm za ta léta spoustu veselých historek. A o tyto historky se s námi i s publikem v televizním studiu podělí v zábavním pořadu nazvaném Menšíkoviny, který byl natočen v roce 1999. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Z Postráneckého imitování Vladimíra Menšíka a připomínání společných veselých historek čiší silvestrovské veselí. Na Silvestra bych nad tím tolik nepřemýšlel, ale při repríze uprostřed roku je jednoznačně patrné, co věděl sám Postránecký - s Vladimírem Menšíkem se soupeřit nedá. Střihový pořad z Menšíkových výstupů by byl lepší alternativa. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oceňuji jediné - zaslechnout historky o Menšíkovi, které jsem ještě neslyšel. Jinak je pořad ale dost kraťoučký na to, aby člověk cokoli jiného hodnotil. Důležité je, že Václav Postránecký dobře věděl, že se p. Menšík dá jen těžko imitovat a tak nechal ty historky mluvit samotné a na nic si nehrál a hlavně nepřehrával. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama