Reklama

Reklama

Pohotovost Miami

(seriál)
Drama / Thriller / Akční / Mysteriózní
USA, 2010, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Jeffrey Lieber

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois, Omar Gooding, Seychelle Gabriel, Maja Hazen, Mike Farrell, Sarah Drew, Marisa Ramirez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tým expertů z traumacentra v Miami, nejlepšího v celém USA "od Aljašky až po Havaj", má plné ruce práce. Lékaři obětavě bojují s časem při záchranách kriticky zraněných pacientů... (TV Nova)

Recenze (8)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 13.11.2012, réžia českého znenia (Nova 2010) = MIROSLAV WALTER+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DOMA = 3.7.2013, réžia slovenského znenia (Markíza 2013) = ŠTEFAN MANDŽÁR (14.11.2012) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie pilotu: Jerry Bruckheimer....záruka kvality..a opäť raz nesklamal...lekári + Miami...to proste nemôže sklamať...vyzerá to síce ako CSI Miami - farbičky, filtre, divoké prípady...ale proste zase raz to zvládol...vďaka dobrým hercom a dobrému skĺbeniu nápadov...dúfam, že tento seriál nesklame ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se snažit trumfnout House nebo původní Pohotovost. Pokud ale seriál udrží zaměření na charaktery a vývoj hlavních postav, bude se na to příjemně koukat. ()

Seven47 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak moc miluji Lanu Parrillu a doktorský seriály. Tohle je totiž nekonečná nuda. Nejhorší urážka intelektu diváka je zopakování v podstatě celé před titulkové scény okamžitě po titulkách, pokud jste to jako zapomněli (no, v původním americkém vysílání tam asi bylo dvacet minut reklam a je pravda, že ten seriál je tak průměrný, že bych asi zapomněla, že na něj koukám). Jinak postavy klišé vedle klišé, stejně jako ty zápletky. ()

vilicek77 

všechny recenze uživatele

Příliš hladce klouzající, všechno do sebe zapadající...doktor si uprostřed operace naordinuje ct a někdo neviditelný ho nějak provede, vše bez problémů, resp. jen problémy, které se dají vytušit dle scénáře, aby to bylo napínavé...team zdravotníků i v největším chaosu neztrácí hlavu, ví si vždy rady během vteřin, nepochybuje a všechno stíhá, každý je hned k sehnání přesně ve chvíli, kdy ho akutně potřebují....takhle to prostě nefunguje a nejen u nás v čechách....dál mi vadí ty kýčovité scény v závěrech, kdy vše je zalito západem slunce...nicméně....já to sleduji...dámy jsou mi sympatické a Jeremy Northam u mne vždy a za každých okolností musí dostat plný počet, i když hodnocení tohoto seriálu to nezachrání, ale jsem ráda, že byl obsazen, že ho můžu sledovat častěji, než občas.... ()

Redhead 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc na seriály z lékařského prostředí, ale tenhle mě opravdu zaujal. Sice ne moc známí herci, ale sympatické postavy... Líbí se mi to. ()

Reklama

Reklama