Reklama

Reklama

Pohotovost Miami

(seriál)
Drama / Thriller / Akční / Mysteriózní
USA, 2010, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Jeffrey Lieber

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois, Omar Gooding, Seychelle Gabriel, Maja Hazen, Mike Farrell, Sarah Drew, Marisa Ramirez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tým expertů z traumacentra v Miami, nejlepšího v celém USA "od Aljašky až po Havaj", má plné ruce práce. Lékaři obětavě bojují s časem při záchranách kriticky zraněných pacientů... (TV Nova)

Recenze (8)

Seven47 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak moc miluji Lanu Parrillu a doktorský seriály. Tohle je totiž nekonečná nuda. Nejhorší urážka intelektu diváka je zopakování v podstatě celé před titulkové scény okamžitě po titulkách, pokud jste to jako zapomněli (no, v původním americkém vysílání tam asi bylo dvacet minut reklam a je pravda, že ten seriál je tak průměrný, že bych asi zapomněla, že na něj koukám). Jinak postavy klišé vedle klišé, stejně jako ty zápletky. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 13.11.2012, réžia českého znenia (Nova 2010) = MIROSLAV WALTER+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DOMA = 3.7.2013, réžia slovenského znenia (Markíza 2013) = ŠTEFAN MANDŽÁR (14.11.2012) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie pilotu: Jerry Bruckheimer....záruka kvality..a opäť raz nesklamal...lekári + Miami...to proste nemôže sklamať...vyzerá to síce ako CSI Miami - farbičky, filtre, divoké prípady...ale proste zase raz to zvládol...vďaka dobrým hercom a dobrému skĺbeniu nápadov...dúfam, že tento seriál nesklame ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se snažit trumfnout House nebo původní Pohotovost. Pokud ale seriál udrží zaměření na charaktery a vývoj hlavních postav, bude se na to příjemně koukat. ()

vilicek77 

všechny recenze uživatele

Příliš hladce klouzající, všechno do sebe zapadající...doktor si uprostřed operace naordinuje ct a někdo neviditelný ho nějak provede, vše bez problémů, resp. jen problémy, které se dají vytušit dle scénáře, aby to bylo napínavé...team zdravotníků i v největším chaosu neztrácí hlavu, ví si vždy rady během vteřin, nepochybuje a všechno stíhá, každý je hned k sehnání přesně ve chvíli, kdy ho akutně potřebují....takhle to prostě nefunguje a nejen u nás v čechách....dál mi vadí ty kýčovité scény v závěrech, kdy vše je zalito západem slunce...nicméně....já to sleduji...dámy jsou mi sympatické a Jeremy Northam u mne vždy a za každých okolností musí dostat plný počet, i když hodnocení tohoto seriálu to nezachrání, ale jsem ráda, že byl obsazen, že ho můžu sledovat častěji, než občas.... ()

Redhead 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc na seriály z lékařského prostředí, ale tenhle mě opravdu zaujal. Sice ne moc známí herci, ale sympatické postavy... Líbí se mi to. ()

Reklama

Reklama