Reklama

Reklama

Epizody(13)

Na střední škole, která je přestupní stanicí do posmrtného života, bojuje teenager za práva těch, kteří se v tomto očistci ocitli. (Netflix)

Recenze (51)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ty dojemné, magií provoněné osudy kanonovitých, airovitých a clannadovitých holek a kluků... nelze nad nimi plakat pořád. Je sice milé, že tentokrát není hlavní hrdinka křehounká chudinka, ale energická holčina, která se rozhodla napodobit Haruhi Suzumiyu, ale krom toho a pár akčních scén tu opět máme pro každou postavu jedno TRAUMA, které třeba přijmout a vyrovnat se s ním. Nehledě na to, že Haruhi měla krom energie i bláznivé nápady. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pokud jste si přečetli "obsah", jste uvedeni do děje. Podělím se tedy o své zkušenosti. Po prvním, naproto nepochopitelném dílu, jsem měl chutí s tím praštit. Protože mi tam nedávalo smysl opravdu nic. Druhý díl na logice nepřidával a připomínal mi Haruhi ve velení a procházku jak ve filmu Resident Evil 1. Třetí atd díl už jaksi uváděl do děje a musím říct, že po shlédnutí dnešního 8. dílu vyzdvihuji tento seriál pro svou zběsilost a úžasnou dovednost ulevit psychice a potěšit - rozesmát a to za běhu dobrého děje, mysteriózního vysvětlení a zvratů. Hudba, jak OP tak ED je úchvatná a celková grafika je na výtečné úrovni. Do 5 dvězdiček schází prozatím nic-moc zmatený start a "něco". Na co snad přijdu, až se na sérii dokoukám. Dokoukáno počáteční názor se mi potvrdil. Toto anime byla jedna velká nádherně zpracovaná a promyšlená blbost s úžasnou pointou na konci :-) Užil jsem si celou show a vřele ji doporučím komukoli, kdo má rád Haruhi, Doruko-chan a Canon ^_^ 80% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hysterickou anime komedii nelze takto jednoduše zaškatulkovat, prapodivný svět areálu střední školy, v němž vybraní studenti (ostatní figurují jako NPC, boti (?)) po své smrti v reálném světě (??) bojují střelnými zbraněmi (???) proti předsedkyni třídní rady - Andělovi (????), aby porazili "Boha" (končím s otazníky :-)) a nezmizeli nadobro, vás zanechá úplně paf. Nejenom, že je posléze všechno naruby, ale hlavní hrdinové prožili smutné tragédie, se kterými se odmítají vyrovnat. Tím pádem se tu v jednom dílu mixují naprosto groteskní ztřeštěnosti se silnými, vážnými emocemi a traumaty. „Přijmi svůj život.“ Nějakým zázrakem to dokonce i funguje. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný nápad ztvárněný pouze ve třinácti dílech. Vynikající anime, zobrazující alternativu posmrtného života. Společně s Elfen Lied považuji Angel Beats za nejvíce propracované anime zpracované v nejmenším možném počtu dílů. Už podruhé mě anime přesvědčilo, že i tak málo stačí k nezapomenutelnému zážitku. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Zas taková pecka to nebyla. A pardon, ale kromě první půlky 9. dílu to smutné taky nebylo vůbec. Rozjezd je rozpačitý a konec mi přišel strašně natahovaný. No a úplně závěrečná pointa nedává z časového hlediska vůbec smysl. Každopádně nápad je zajímavý, místy je to dost vtipné, animace je pěkná, soundtrack, opening a ending též, postavy jsou taky víceméně fajn a rozhodně je to milionkrát lepší než celá nepochopitelně přeceňovaná Haruhi Suzumiya. 6,5/10 ()

Galerie (518)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečnej epizóde nasleduje ešte jedna krátka scéna. (TomX2)

Reklama

Reklama