Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 14 (1998) (série)


Promlčený případ (S14E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Out of Bounds

Obsahy(1)

Elitní chlapecká škola by jistě neměla být místem, kde bují šikana, zloba, strach... Ale život již mnohokrát usvědčil všechny teorie z omylu, proč by to mělo být právě v Borderdownu jinak? Pod zdánlivě uhlazeným a spořádaným zevnějškem ústavu, do jehož péče jsou svěřování synáčkové z nejlepších rodin, to zřejmě vře již dlouho. A osud, aniž to kdokoli tuší, si tiše připravuje tu poslední kapku, kterou přeteče pohár. Ten poslední kamínek, který uvolní lavinu dramatických událostí... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl za hodně dlouhou dobu a rozhodně jeden z nejlepších v celé historii cyklu. Elitní škola, stará temná tajemství a vynikající zpracování s opravdu výtečným závěrem. Skvělá podívaná! 80 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prominentní škola pro hošany, kteří tam běhají v uniformách jak Hery Trotl. Vyšetřuje se vražda učitele němčiny z roku 1939, kterého zabil jeden tehdejší student, ale kromě toho vylezou ven spory v současném učitelském sboru a šikana. A taky jako studentík šlóchat manželku učitele a ještě s tím machrovat, to taky není jen tak. ()

Reklama

Reklama