Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není se kde skrýt! Vesmírná stanice Hyperion se dvanácti astronauty byla vyslána, aby sbírala poznatky o globálním oteplování. Když je zasažena rojem meteorů, ztratí nad ní posádka kontrolu a stanice se řítí nezadržitelně na Los Angeles. Vláda navíc tajně ukryla na palubu lodi nukleární reaktor. Případná srážka by tedy byla katastrofou apokalyptických rozměrů. Bude pravda odhalena dřív, než zahynou miliony lidí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Pre tento film je aj hodnotenie typu odpad skor poklona, nez vyjadrenie maximalneho zhnusenia. Priserni, nesympaticki "herci", obrovska kopa absolutne zbytocnych kecov, efekty na urovni roku "raz dva", no skratka... To uz radsej Asylum, nez toto, ako spomenul uzivatel Campbell. Nepozeratelna sr@cka bez stipky cohokolvek. Tfuj! 0%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Katastrofické filmy mám rád a často som ochotný znížiť vnímanie a v pohode si oddýchnuť aj pri slabšom, televíznom či béčkovom počine. Niečo podobné som očakával aj v tomto prípade, no na moje prekvapenie som sa katastrofického filmu dočkal iba z minima a väčšinu stopáže zabrala nudná, konšpiračná, televízna kriminálka, plná naivity, predvídateľnosti, slabučkých hereckých výkonov a dialógov za ktoré by sa nemusela hanbiť ani telenovela. A keď už ide o avizovaný katastrofický charakter filmu, tak nesmiem zabudnúť spomenúť tiež veľmi chabé efekty a to vizuálne i zvukové. Zároveň sa film dejovo prakticky vôbec nevyvíja; všetky informácie, ktoré sú zo začiatku divákovi podané si postavy následne až do konca posúvajú ako baby na trhu, bez pridania akejkoľvek zaujímavejšej či napínavejšej scény a všetko sa to ešte preventívne ruinuje zbytočne prihlúplymi debatami. Ku koncu sa jedna pomerne zaujímavá a zľahka napínavá chvíľka síce objavila, no prekvapivo nešlo o žiadnu deštruktívnu udalosť, ale o obyčajný stret TV reportérov s vládnymi agentmi. Takže, nech už hľadáte akýkoľvek katastroficky ladený kúsok, tomuto filmu sa radšej vyhnite. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Mám rád béčkové, přiblblé katastrofické filmy, a společnost Regent už má pár za sebou, ale tohle se od Piana(zajímavé jméno) nepovedlo. Film jde neustále někam kam jít nemá, a i když efekty nejsou tím nejhorším tak jich je zoufale málo a tak celou dobu sledujeme politickou satiru která je tak na prd že jen nudí. Navíc scény kde padá meteorit je šílená blesk a na zemi je katastrofa. Prostě průser raději jdu do Asylumu. ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Naivnější scénu než tu před koncem (reportér versus FBI) si teď nevybavuju z žádného jiného filmu. To jediné z negativ budu jmenovat protože film je jich samozřejmě dokonalou přehlídkou. Jediné co je v pohodě a je námět, vykreslení charakterů i když to až moc a to, že jsem se nenudil. Myslím, že to jsou zrovna vlastnosti, které u tohoto typu filmu může divák hledat. Proto dávám o deset víc než by si film zasloužil kvalitou. 35 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském městě Santa Clarita. (Terva)

Reklama

Reklama