Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Cal Chetley je chytrý kluk a tak trochu šprt, který se rozhodne nastoupit sportovní dráhu zápasníka, aby znovu stmelil svou rodinu, která se mu rozpadne po smrti jeho otce při autonehodě. K tomu mu dopomůže jeho bratr Mike (John Cena), který rodinu opustil právě po otcově smrti a který se stal wrestlingovou legendou již před deseti lety. (rambo13)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (43)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný a v určitých momentoch aj dojemný film. Nič nové pod slnkom, ale nemôžem si pomôcť. Cena je borec, Posey sa snaží, z Glovera srší charizma prúdom aj v sekundových záberoch. Drámy zo športového prostredia sú proste mojou slabosťou a v spojení so sympatickým obsadením a jedným z najchlapskejších a pritom v súčasnosti najviac prehliadaných športov je to pre mňa jednoznačné milé ale vlastne už po prvej filmovej upútavke aj očakávané prekvapenie... Pre bežného radového diváka je to za tri, ale pre mňa skalného fanúšika je to jednoznačná voľba do siene slávy skromných malých veľkých filmov... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Fajn překvapení a milá nízkorozpočtová záležitost. Velkou pochvalu věnuji dialogům, které umí být velice neotřelé a originální. Menší, ale stejně platnou pochvalu udělím herecké squadře, které v mých očích vévodí John Cena, ale ani ostatní nezklamou. Nejvíc mi vadilo přespříliš dějových klišé, bez nichž bych dal ještě víc. 70 % Oblíbená část- instrukce od Mikea pro první Calův zápas po jeho tréninku ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky Hallmarkovsky, naivny, klisoidny pribeh urceny pre zenske publikum, ktory nad hranice priemeru vytiahli v ramci zanru kvalitne herecke vykony vsetkych zucastnenych. Ano vrátane Johna Cenu, ktory tu predvadza dobru sou (odkaz na jeho wrestlingovu karieru v zavere filmu mi sposobil veľký úsmev na tvári).Tento typ filmu mu paradoxne sedi viac ako prvoplanove drsne akcniaky. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Naprosto děsný herecký výkony, jak hlavního hrdiny, tak jeho přítelkyně a mámy.... Dialogy mi připadaly na úrovni proslulého nejhoršího filmu všech dob The Room. Možná bych skončila na třech hvězdách, ale ten konec byl naprosto vymaštěnej. Ano, nejspíš tak skutečný přípěh dopadl, ale určitě ne tímhle přeslazeným způsobem. Jediný, na co se dalo dívat byl velký namakaný brácha Mike. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Fajn športová drámička s rodinným vyznením a s motívom zápasníckeho prostredia. Spracovanie síce nebolo bohviečo, pôsobilo dosť amatérskym dojmom, ale už som videl aj horšie filmy so zápasníckou tématikou. Ten Calov brat bol teda riadna väzba, nechcel by som od neho dostať nakladačku. Suma sumárum, na nedeľné poobedie ako stvorené. 65/100 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V čase 04:41 si je možné všimnúť na obale albumu skutočnú fotku dvanásťročného Johna Cenu (Mike Chetley). (maestrotatum)
  • Vo filme odznelo veľa piesní, ktoré boli predtým použité ako hlavné témy Pay-Per-View akcií a rôznych promo videí na zápasy spoločnosti WWE. (drake31)

Reklama

Reklama