Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Cal Chetley je chytrý kluk a tak trochu šprt, který se rozhodne nastoupit sportovní dráhu zápasníka, aby znovu stmelil svou rodinu, která se mu rozpadne po smrti jeho otce při autonehodě. K tomu mu dopomůže jeho bratr Mike (John Cena), který rodinu opustil právě po otcově smrti a který se stal wrestlingovou legendou již před deseti lety. (rambo13)

(více)

Recenze (43)

larelay 

všechny recenze uživatele

Na nedelne poobedie, kedy necakate po tazkej pecenej kacici nic tazke este aj vo filmovej tvorbe, ako stvorene. Prijemna oddychovka ako z dielne Hallmarku, kde dobro vitazi nad zlom :) Odporucam fanusikom nielen sportu, ale aj obstojnych hereckych vykonov... A tym nemyslim Cenu :D ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Som veľmi spokojný z koncom filmu, ktorý keby skončil inak ako skončil, určite dám 4*. Sympatický herecký výkon podal Danny Glover aj napriek tomu, že vo filme strávil minimum času. Legendary tiež sprevádza veľmi pekný soundtrack, ktorý dodáva atmosfére presne to, čo treba pre najväčší pôžitok z filmu...........Soundtrack James Alan Johnston: 1. Main Title ,2. Mac ,3. Gotta Let You Go ,4. First Step ,5. Whose Fault Is That? ,6. Mike's Trailer ,7. Medals ,8. Get That Looked At ,9. Now He's a Punk ,10. Got a Good Feelin' About You ,11. Want Me to Teach You? ,12. You Look Good ,13. Luli, There's Your Reason ,14. Maybe This Is the Day ,15. So Sorry ,16. Just Don't Quit ,17. A Little Homework of My Own ,18. Cal ,19. The Dream ,20. Faith ,21. Crash - Fit for Rivals ,22. Undertow - Beta Wolf ,23. Dragonfly - Shaman's Harvest ,24. Through Telescopes - Colour Academy ,25. It's Your Last Shot - Politics & Assassins ,26. We Must Start Again - Golden State ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Tradičný rodinný príbeh o skutočných životný hodnotách (ako od Walta Disneyho), za ktoré sa oplati bojovať - a v tomto prípade doslovne :) Je to príjemný kúsok hlavne vďaka slušnému obsadeniu a nesilenej atmosfére. A hoci dejová línia tohto typu tu už bola mnohokrát a určite neprekvapí je to film, ktorý nemá veľa hluchých miest. Každý od začiatku vie ako to celé dopadne a napriek tomu sa na to dobre pozerá. Vhodná voľba na nedeľné popoludnie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Fajn športová drámička s rodinným vyznením a s motívom zápasníckeho prostredia. Spracovanie síce nebolo bohviečo, pôsobilo dosť amatérskym dojmom, ale už som videl aj horšie filmy so zápasníckou tématikou. Ten Calov brat bol teda riadna väzba, nechcel by som od neho dostať nakladačku. Suma sumárum, na nedeľné poobedie ako stvorené. 65/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mne to teda prišlo ako typický priblblý rodinný film na nedeľu plný inkoherentných situácií ( chcem vidieť, ako Patricia Clarkson sťaby matka v elegantnej košeli, príde domov z rachoty a bez toho, aby sa prezliekla, tak v tej tesnej sukničke ešte uvarí luxusnú večeru synkovi, pri krbe, alebo nabúchaný Cena alkoholikom....no nemám slov. ). V každom prípade, nech je ako chce, ale posledných desať minút filmu bolo akoby z iného sveta, bo takú prču som ešte nezažil, ktorá sa tam objavila ako blesk z čistého neba!! Jednoducho oddychovka pre neintelektuálov ako som ja. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Co posloucháš, OPERU ? Kdo Jsi? no to mě dostalo, John Cena je pro mě člověk kterého jsi představím někde v akčním nářezu ale ani tady to nebylo vůbec na škodu, Devon je pro mě celý film vystrašené kuře, ale to stačilo k tomu abych ho ve filmu pochopil, sice se někdy snažil tvářit jako drsnák ale pro mě zůstal tím kuřetem, konečná scéna ohnostroje byla překvapující, film se jemně táhl a držel si hranici ale konečná fáze přesvědčila o vysokém hodnocení , Tyler bylo pro mě velkým překvapením a radostí ve filmu, Madeleine velmi zajímavé děvče. A sem rád že to dopadlo jak dopadlo ne vše je o vítězství. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film z WWE Entertainment bych řekl sám za sebe. A určitě nejlepší role, kterou si zatím John Cena vůbec ve filmech zahrál. Celkový i film jsem dříve hodnotil lépe, ale po pár dnech přemýšlení si myslím, že hodnocení pěti hvězdiček je moc, a i ty čtyři asi ani neodpovídají. Tři jsou optimální. Protože tento film není ani nějaká bomba, tak to není ani nějaký brak, který bychom mohli ihned zahodit. Příběh doprovází kluka k jeho naučení se pořádnému wrestlingu. Pro mě osobně byl tento film lépe hodnocen i tím, že sem dříve měl wrestling rád a sledoval jsem ho. A to hlavně Johna Cenu, který se mi líbil (wrestlingově) strašně moc. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky Hallmarkovsky, naivny, klisoidny pribeh urceny pre zenske publikum, ktory nad hranice priemeru vytiahli v ramci zanru kvalitne herecke vykony vsetkych zucastnenych. Ano vrátane Johna Cenu, ktory tu predvadza dobru sou (odkaz na jeho wrestlingovu karieru v zavere filmu mi sposobil veľký úsmev na tvári).Tento typ filmu mu paradoxne sedi viac ako prvoplanove drsne akcniaky. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se filmu bránil. Věděl jsem sice, že tam hraje silák Cena, ale řecko-římský zápas mi za prvé není vůbec blízký (podle mě to není atraktivní sport) a za druhé mi hlavní hrdina (Devon Graye) přišel jako naprostý ňouma. Nakonec jsem se do filmu pustil a když skončil, řekl jsem si: Ono to tak zlé nebylo :) Spíše než na zápasy na žíněnce se tvůrci zaměřili na vztah mezi bratrama a matkou (což bylo správně) a Danny Glover přinesl do filmu pozitivní energii. Zkrátka a dobře..byl jsem mile překvapen. 75% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem překvapil i sám sebe, že musím dát filmu s J. Cenou 4 hvězdy a dám je rád, protože jsem si film užil. Perfektní hudba, dobří herci a Cena ani nemusí hrát a může vystupovat skoro sám za sebe, jelikož je ve svém prostředí. Velmi milé překvapení. 80% ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Naprosto děsný herecký výkony, jak hlavního hrdiny, tak jeho přítelkyně a mámy.... Dialogy mi připadaly na úrovni proslulého nejhoršího filmu všech dob The Room. Možná bych skončila na třech hvězdách, ale ten konec byl naprosto vymaštěnej. Ano, nejspíš tak skutečný přípěh dopadl, ale určitě ne tímhle přeslazeným způsobem. Jediný, na co se dalo dívat byl velký namakaný brácha Mike. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Výborný film na odregování! Ačkoliv John Cena není bůh ví jaký herec, určitě nezklamal. Jakožto "zlý" bratříček určitě obstál. Film měl nádech, a ať už jste fanoušci zápasení nebo ne, určitě doporučuji. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na Cenovi je vidět,že získal už určitý filmařský ostruhy,a jeho prkennej výkon ve Vojákovi je minulost.Tady obstojný.Příběh taky v pohodě,a nebejt některejch srdceryvnejch scének,šel bych možná i na čtyři hvězdy.Trochu rušivě na mě působily dvě postavičky v hlavních rolích.Jinak dobrý.60%. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Příjemný film z prostředí zápasu. Nejsem žádný velký obdivovatel Wrestlingu nebo podobných sportů, přesto se mi tohle líbilo. Trošku jinej konec než je zvykem potěšil. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

J. Cena to zahrál zahrál obstojně, D. Glover podstatě v roli vypravěče taky dobrý, T. Posey jakožto hlavní hrdina lepší průměr... celkově velmi jednoduchá obyčejná podívaná s otřepanou tématikou, avšak mírně překvapujícím koncem. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Fajn překvapení a milá nízkorozpočtová záležitost. Velkou pochvalu věnuji dialogům, které umí být velice neotřelé a originální. Menší, ale stejně platnou pochvalu udělím herecké squadře, které v mých očích vévodí John Cena, ale ani ostatní nezklamou. Nejvíc mi vadilo přespříliš dějových klišé, bez nichž bych dal ještě víc. 70 % Oblíbená část- instrukce od Mikea pro první Calův zápas po jeho tréninku ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pekne skĺbené dve navzájom sa prelínajúce témy: športová a rodinné problémy......Áno nič nové, akurát tu mi to prišlo nevtieravé, podmanivé, niečo ako skutočne prerozprávaný príbeh.....***/**** ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný, silný, hodně americký příběh. Super herecké výkony, VČETNĚ Ceny. Jeden z nejlepších filmů, na kterých se kdy WWE podílela. Totální "Under dog" si podmaní úplně všechny, přivede na správnou cestu svého zlomeného bratra, uspořádá rodinné vztahy a ještě udělá šťastnou svojí budoucí dívku. Nic složitého se v tom hledat nedá, ale člověk to příjemně zahřeje. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

THIS WAS LEGEN ... wait for it ... DARY - nepíšem to preto že by to tak v skutočnosti bolo, ale len preto že sa to hodí k názvu. Legendary je sympatický športový film ktorý spríjemní jedno popoludnie (vidieť to druhý krát už by ma to až tak nebavilo). Dejovo nič novátorské, herecky obstojné a celkovo to malo takú príjemnú atmosféru. Športové filmy mám rád a dosť im odpúšťam, u tohoto snímku to nie je iné. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl z neznámých důvodů zaujatý proti bojovým sportům a nevadilo-li by mi, že crew nerozezná italštinu od latiny a operu od hymnu, dal bych snad i pět hvězd. Mělo to všechno, už popis "sportovní drama" je přesně můj šálek a tenhle film to naplnil. Skvělí herci od Johna Poseyho přes hlavní role až po Madeleine Martin, slušný spád, ne zcela předvídatelný průběh = perfektně strávené bezmála dvě hodinky. ()

Reklama

Reklama