Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina internetového kanálu YouTube s otravným hlasem Fred se vydává na "výpravnou" cestu za svou láskou Judy, která se odstěhovala o pár bloků dál. Kvůli svému snu zpívat s Judy písničky překonává nejen strasti maloměsta, ale i problémy, na které mu zadělává Kevin, jeho soused.
Film, ve kterém hraje hlavní roli internetová hvězda Lucas Cruikshank, vznikl po úspěchu Freda na YouTube, kde jeho videa sledují miliony lidí. Ve filmu se zhmotňují všechny stěžejní postavy jeho oneman show. Mimo již zmíněné se setkáme i s Fredovou matkou, notorickou alkoholičkou, jeho "možná" otcem, který rodinu opustil, a kamarádkou nekamarádkou Berthou. (Joxer)

(více)

Diskuze

Alqarin

Alqarin (hodnocení, recenze)

Já myslím, že hlavní otázka je, zda je Lucas stejný idiot v osobním životě, nebo zda je Fred jen jeho výtvorem. V tom druhém případě by totiž byl Lucas skoro geniální, jelikož sokázal vytvořit charakter, kterého masy konzumně vyznávají a dostal se tak na jakýsi "vrchol"  - sice vrchol sraček, ale vrchol. Já bych skoro neváhal uvěřit, že to Cruikshank měl alespoň trochu promyšlené už od začátku.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

jak můžou udělat film s nejhorším humoristou na youtube? A navíc film o něm.

Reklama

Reklama