Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn odolává německému bombardování. Triumfující Vůdce je přesvědčen, že stalinské Rusko zdolá za tři měsíce. K překvapení Němců se Sověti hrdinně brání. S nečekaným japonským úderem na Pearl Harbor se válka rozšiřuje do celého světa. (Česká televize)

Recenze (3)

Volodimir2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku bola Versaillska mierová zmluva z roku 1919, ktorá pripravila Nemecko o armádu ale aj o územie. S tým sa nezmieril Adolf Hitler. Najskôr obsadil Rakúsko, 10. mája 1940 je zahájená Blitzkrieg. Nemecké vojska sa valia na Belgicko, Holandsko a Francúzsko. Stalin precitol až po vpáde Hitlera do Ruska 22. júna 1941. Budíček 7.12.1941 pre osadenstvo v Pearl na Havaji bol katastrofický. Na jeseň 1942 sa východný front zastavil. Červená armáda v nezadržateľnom postupe sa dostáva až do Berlína. Nemecko 8.5. 1945 kapituluje a Japonsko sa nevzdáva a kapituluje až po zhodení dvoch atómových bômb. Nastáva apokalypsa.Lepší dokument o 2. svetovej vojne som zatiaľ nevidel. Veľmi veľa doposiaľ nezverejnených záberov a vyfarbené čiernobiele snímky dodávajú filmom nový rozmer ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In one year, the United States will be ready to go to war. If we are to face them, we need more raw materials. Those materials are in the east. We need to conquer that living space. Then Britain will lose all hope and make peace. And it will be too late for the Americans. Let us attack Russia as soon as possible." ()

Reklama

Reklama