Reklama

Reklama

Pro kapku krve!

(amatérský film)
všechny plakáty
Česko, 2001, 13 min

Režie:

Martin Doležal

Obsahy(1)

Amatérský krátkometrážní horor z dílny Taranis film. Snímek vypráví příběh jednoho hradu, jednoho upíra a dvou lidí, kteří se ztratili. Ale ne tak docela. (ČSFD)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek mě kromě hudebního a zvukového doprovodu nezaujal skoro ničím. Snímek nám neukáže nic moc nového, kromě několika rádoby humorných situací a herecké výkony jsou rovněž slaboučké. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Upír v pantoflích? No proč ne. Ale tak mo mě zklamalo, že se i díky vlastnímu přičinění z něj postupně stala až trapná komická karikatura, až to hezké nebylo. Odpustil bych tomu filmu cokoliv, neherectví, amatérskost, i na amatérský kraťas plytkou zápletku, ale takhle hodit ústřední postavu (a můžou za to všichni - od scénáristy, herce až po režiséra, který to dopustil), to je do upírského nebe volající. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

No . . . .amatérske. Výborná hudba a zvuk, pár pekných záberov , dobrý výkon krysy Kleopatry a možno najtrapnejší lovci upírov v dejinách. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra a příšerně odehraná hlavní scéna snímku. Navíc se tvůrci mohli zamyslet alespoň nad oblečením, lovec upírů měl koženou vestu jako ze středověku a jeho slečna šaty z První republiky. ()

Reklama

Reklama