Reklama

Reklama

Zůstane to mezi námi

  • Chorvatsko Neka ostane medju nama (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nikola je muž, který si rád „užívá“. Jeho bratr před jeho zálety zavírá oči a ani on nemá čisté svědomí. Lze na nevěře najít i hezké věci nebo si zaslouží naprosté opovržení, zvláště, je-li spíše promyšlená, než spontánní? Tato vztahová mozaika možná působí jako komediálně odlehčená, zanechává však i trpkost z toho, jaká prázdnota postavy obklopuje… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Dosť hnusný film. Nielenže bol plný sexu, ale ešte aj tie morálne vzťahy - deti s bratom svojho manžela, nevery jedna radosť, klamanie do očí, absolútne zvrátený a nenormálny film bez akýchkoľvek morálnej myšlienky a so žiadnym morálnym posolstvom. Prvýkrát ľutujem, že som bol v kine na film, ešteže to bolo zadarmo v rámci Minifestivalu európskeho filmu. Tak prečo hviezdička? Občas tam bol náznak skutočnej emócie. A vtipné mi to veľmi neprišlo. ()

Daddko 

všechny recenze uživatele

Kto pozná Balkáncov len z dovolenky a nie ako dôverných priateľov s ktorými žije a pracuje a ktorí sa podelia o svoje zážitky, ich náturu a životný štýl, možno sa mu to bude zdať príliš heavy metal. Mňa nič neprekvapilo, žijú naplno. Buď sa milujú alebo bojujú. A spomenie si ešte niekto na časy socíka keď miestny lámači sŕdc čakali v šore na príjazd autobusov so značkou CS.... čo dámy teraz v najlepšom veku? ()

Reklama

miligretchen 

všechny recenze uživatele

Řekla bych - hodně netypický balkánský film. Možná to ve mně evokuje právě rok vzniku, který mě nutí ke komparaci s jinými balkánskými filmy (převážně staršího data), proto tento snímek s (ne přímo balkánskými rysy) vnímám jako skutečně specifický - intimitou i důvtipem svojí výpovědi, charismatem Mikiho Manojloviče a vůbec příběhem jako takovým, který nám tady a teď není vůbec tak daleko, jak to možná zprvu vypadalo. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Takto prijemne natoceny snimek jsem necekal. Film vypravi o dvou bratrech a jejich zivote s manzelkami, milenkami, prilezitostnem sexu s takrka "kolemjdouci". Do toho vseho se zaplete nekolik deti, to vsechno je smichano pekne domhromady a jeste navrch trochu humoru a sebeironie. Pro me nejlepsi snimek festivalu (ktery jsem mel moznost shlednout, kdyz nepocitam Kratke filmy). Jelikoz je snimek soutezni, udeluji mu timto svuj osobni Kristalovy globus. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Záhřebský rodák Rajko Grlić vystudoval pražskou FAMU (jaký div) a ve svém aktuálním filmu představil podařenou partnerskou tragikomedii, o níž se čeští filmaři marně pokoušejí už léta. Prostředí moderní lépe situované rodiny nerozvedl do uprděné a přisprostlé selanky, jakých bývá v českých kinech k vidění dost a dost, nýbrž do sarkastického, peprného, avšak nikoli vulgárního erotického propletence, v němž hrají prim malé a velké lži, zrady a nevěry. Unyle přístupnou formou film musí konvenovat masovému divákovi, každopádně životnými dialogy a nenásilným humorem pobaví kohokoli. Ukázka komerčně perspektivního artiklu, který neurazí. A hlavně, Miki Manojlović šaramantní lháře stále umí. [MFF KV 2010] ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama