Reklama

Reklama

Není to tak snadné

  • USA Easier With Practice (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Davy Mitchell je spisovatel, který ještě nebyl schopen zcela rozvinout svůj potenciál, a proto zákonitě čeká i na první větší úspěch. Ten je ale zdá se nadosah. Alespoň v Davyho očích nepochybně, protože jeho román už je hotov a jediné, co mu chybí, je dobrý nakladatel. Proto se také Davy pln idealismu vydává, společně se svým bratrem, mladším a neschopným Seanem, na propagační cestu, během níž chce pořádat malá autorská čtení, jenž by pomohla popularizovat jeho jméno. Jenže zdaleka nic nejde tak jednoduše, jak si zpočátku představoval. Dokonce ani vztahy s bratrem se mu nedaří uvést na takovou úroveň, kde by si je přál mít. Jednoho osamělého večera v motelu pak zazvoní telefon a na druhém konci drátu se ozve tajemná neznámá Nicole, která Davymu nabídne, aby se s ní virtuálně telefonicky pomiloval. Kupodivu ale tato příhoda, která by pro někoho mohla být trapasem a pro jiného zas jen pobídkou k jednorázovému zpestření sexuálního života, vlije Davymu krev do žil a on si najednou uvědomí, že díky příchodu Nicol je nejšťastnější za mnoho posledních let. Proto se nakonec rozhodne dívku vyhledat. Ale i přes tento zásadní první krok stále platí, že pokud bude chtít Davy s někým žít, musí se nejprve naučit žít sám se sebou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Co byste udělali, když by vám zavolal telefon a ve sluchátku se ozval svůdný sexy hlas a nabídl vám sex po telefonu? A kdybyste na to přistoupili a líbilo by se vám to, chtěli byste to zažít znovu? Hlavní hrdina se právě nachází v motelovém pokoji, když se mu právě tohle stane. A protože na holky nemá moc štěstí, tak se mu tato hra zalíbí. Abych se přiznal, tak bych nikdy nečekal, že film na téma sex po telefonu může být tak zajímavý, ale on skutečně zajímavý je, přistihl jsem se, že film mi neuvěřitelně rychle utíká a já si ho docela užíval. A přitom nenabízí nic zvláštního, jen příběh jednoho muže, který se poutá k osobě na druhé straně telefonu, a do toho se snaží tak nějak normálně žít svůj běžný život. Závěrečné setkání těch, kteří spolu strávili hodně času na telefonu, je zajisté zajímavé a hodně emotivní, ale zároveň i kouzelné. Tenhle film je z mého pohledu hodně příjemným překvapením, zase jsem tedy viděl jeden americký nezávislák, který mě dokázal upoutat a na který ještě budu nějakou dobu s úsměvem a dá se říci téměř i se slzou v oku vzpomínat. Pokud nečekáte žádné veledílo, ale normální příběh skoro ze života, tak se vám to určitě bude líbit stejně jako mně. Na maximální hodnocení ještě něco málo chybělo, ale čtyři hvězdy si tento film z mého pohledu určitě zaslouží. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý, hoc zákonite nevyrovnaný debut, ktorý sa pohybuje niekde na pol ceste medzi: Punch-Drunk Love a Sex, Lies and Videotape. Z prvého mu chýba vtip, ľahkosť a nadhľad režiséra, z druhého kompaktnosť scenára. Záver je každopádne originálny - smutno prekvapujúci i iritujúci zároveň (že som neodhalil..nebudem spoilerovať :-))) ()

Reklama

Reklama