Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Billie777 odpad!

všechny recenze uživatele

Důvod, proč tuhle snobskou rodinku nesnáším. Opravdu by mě zajímalo, jaké zoufalce může zajímat život těchto tří namyšlených princezen, které v životě nikdy nic nedokázaly a nic pořádného nedělají, jen měly to štěstí narodit se ve zlaté kleci. Jejich popularita mi hlavu nebere a zbytek jejich rodiny není o nic lepší. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Milionari riesia svoje first world problems. V prvych seriach som si oblubila Khloe - mala zmysel pre humor a komentovala dianie s nadhladom. Bruce nez sa stal Caitlyn vyzeral byt dobrym a zodpovednym rodicom. Matka Kris, genialna manazerka, co svoje dcery vylozene predava za slavu a peniaze. V neskorsich seriach je vidiet ako vsetci podstupili viacero plastickych operacii a vyzeraju uplne inak. Niektore diely ma bavili, staci vypnut mozog a uzivat si tu povrchnost a bezstarostnost ich zivotov v luxuse. ()

Reklama

harryexists odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Na tuhle reality show jsem se chystala už poměrně dlouho a tedy opravdu nezklamala :D Něco tak debilního a šílenýho jsem dlouho neviděla a jediná možná hodnocení jsou podle mě odpad nebo 5 hvězdiček, protože jsem si několikrát za ten jeden díl říkala, jestli se mi to jenom nezdá. Doporučuji každému, kdo si rád klepe třičtvrtě hodiny na čelo. ()

rEooo 

všechny recenze uživatele

Videl som jednu časť takže to nemôžem uplne objektivne hodnotit, je to serial o nicom ale treba uznat ze na kylie a kendal sa strašne dobre pozera, o kim by som ani bicykel neoprel, khloe je pravdepodobne mentalne retardovana, a ta dalsia ani neviem ako sa vola Kourtney ci jak ta je len taka do poctu, taky brainwash pre amikov. Ale aj pri najkritickejsom hodnoteni dam po pol hviezde za vydarene v uvode spomenute. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Guillty pleasure roku... kim je blbka, Kris bordelmamá, kourtney ledová královna a Kloe a ty dvě malý se časem trochu zlepšily, tudíž je hanět nebudu... chudák Bruce, chudáci zvířata, škoda těch vyhozenejch peněz za natáčení a celou jejich famílii, ale musím přiznat, že koukat se na to budu dál... čistě pro potěšení z povrchnosti, hlouposti a hysterie těch méně šťastných... Amíci mě nepřestávají fascinovat... Hone Boo boo je na řadě jako další ;) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Kim a Kourtney sú jediné osoby, ktoré sa objavili v každej epizóde. (dwdb)
  • V roce 2016 se Bruce Jenner nechal přeoperovat na ženu a veřejně přiznal jeho orientaci (transgender). (lalissaa)

Reklama

Reklama