Reklama

Reklama

Sbal holku a vypadni

  • Thajsko Bangkok Adrenaline

Obsahy(1)

Štvorica chalanov, Dan (Daniel O'Neil), Mike (Gwion Jacob Miles), John (Reimund Huber) a Conan (Conan Stevens) si užíva nočný život v Bangkoku. Pri tom sa im podarí v jednom kasíne vytvoriť obrovský dlh. Zo strachu o holý život sa snažia zohnať peniaze rôznymi spôsobmi. Napadne im myšlienka, uniesť dcéru miestneho mafiána Irene (Praya Suandokmal) a získať za ňu výkupné. Akcia však nedopadne úplne podľa plánov a chlapci sa dostávajú do ešte väčších problémov.
A kedže sú to majstri bojových umení, akrobacie a absudrných nápadov, všetko sa zvrhne do množstva šialených naháňačiek, bitiek a humorných situácií. Film ponúka plejádu skvelých bojových choreografií od taekwonda, muay thai, cez capoeiru až po klasický wrestling a rovnako naháňačky obsahujú neuveriteľné parkourové kúsky, pri ktorých ostáva rozum stáť. (ywo666)

(více)

Recenze (32)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla napsat, že příběh stojí za vidění kvůli akčním scénám ... ale v zásadě se vyznačují podobnou nevyrovnaností jako samotný děj. Všichni zúčastnění v čele s Danielem O'Neillem předvádějí bezesporu špičkové výkony, ale není jim to nic platné. Kamera je snímá poněkud chaoticky, přičemž se v jednotlivých bitkách zcela nahodile a mnohdy bez jakékoli přijatelné logiky průběžně prostřídává vítězící a prohrávající strana. Základ příběhu vůbec není špatný, ale bezmyšlenkovité zfilmování ho částečně přizabilo. Jeho naivita se zkrátka nevyznačuje tou upřímnou a přímočarou roztomilostí, která mě (nejen) u asijských snímků dokáže spolehlivě odzbrojit. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Nevím proč všichni hodnotí záporně! Pokud čekáte příběh, tak jste na špatné adrese a kouknětě se na něco jiného! Ale co se týče bojového umění a akce tak té je tu na rozdávání.. Takže pro všechny příznivce bojových sportů je to určitě dobrá podívaná byť bez špetky smysluplnosti! 4*dávám za akci, že nešlo o pouhé béčko a za nízká hodnocení! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Další martial arts akce z Thajska a jako již tradičně tu příběh radši moc rozebírat nebudu, protože i když ze začátku se to zdá jen jako blbost, tak postupem času se z toho stane fakt velká stupidita. Člověk by nevěřil , že se dá posrat i příběh o únosu jedný zazobaný dcery čtyřma idiotama, ale naštěstí ze začátku to vynahrazuje docela vtipnost, takže i když v první půlce akce moc neni, tak se to ještě dá, druhá půlka už je ale prakticky čistě akční, řežou se tam hlava nehlava, téměř furt a i když jsou hlavní hrdinové běloši, tak to teda vůbec nevadí, obzvlášt Daniel O'Neill předvádí neskutečný věci, naprosto perfektní kopy, včetně akrobatických, je neskutečně rychlej a hbitej a jako bonus přidá hustou prolejzačku skrz nějakou bránu, jestli mu dá někdo pořádnou příležitost, tak bude zanedlouho v TOP 3 bijců, možná dokonce v TOP 2. Nicméně i tak ten film za moc nestojí, ale akce hodně dobrá, pokud se bije Daniel O'Neill ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemohlo mít scénář. Prostě se začalo s nějakou premisou a ta se pak nastavovala z minuty na minutu, někdo něco plácnul a bum, podle něj se dál ubíral děj. Ehm, děj... tohle musel dávat dohromady Opilec malomocný, protože konání postav a smysl celého snímku protéká pěkně zpuchřelou kanalizací. Samozřejmě, že všechno slouží jako záminka pro akční scény, ale i ta vata mohla být o trochu sladší. No takže... hlavní atrakcí filmu jsou logicky souboje... které se vyznačující pokročilými dovednostmi freeruningu, freestyle akrobacie, občas i capoeiry a breakdancu. A jednotlivé techniky, především v podání Daniela O´Neilla, vypadají moc dobře. Bohužel se postupem času vše opakuje, hodně se hraje na efekt, bitky jsou nevyvážené a stále se to víc a víc topí v příšerném scénáristickém panoptiku. Na všechna ta salta a kopy s vruty se kouká skvěle, ale množství drtivých, brutálních a reálných bojových technik je zacloněno obrovským číslem pouze efektních komb a sice nápaditých, avšak bojově nerealistických kopů a úderů. Celkově akce 40%, zbytek mínus 20%... rovná se jedna hvězdička... čau a do postele skáču trojitým saltem vzad toporně se čtyřmi vruty... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z tohoto dlouho odkládanýho kousku se nakonec vyklubala pohodová oddychovka, která se nebere moc vážně a na nic si nehraje. Děj je sice triviální, ale vše vynahrazuje spousta akce ( hlavně druhá půlka filmu je slušná jízda plná vydařenejch soubojů ) a solidní humor. Doporučuju všem co mají rádi akční / komediální chujovinky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama