Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show? Ne. Spíš totální sračka, na kterou se prakticky nedá dívat. A když už, je vám ze všech těch "osamělých" tatínků a maminek pořádně zle. Samozřejmě to není kvůli jejich osamělosti a snaze najít vhodného partnera (nějaké mizivé procento osob, které do pořadu šli nalézt skutečnou lásku tam asi bude), ale hlavně z jejich keců, chování a očividného exhibicionismu. Pokud si někdo z diváků opravdu myslí, že se dá pomocí televize a s celým národem (nebo alespoň jeho částí) za prdelí najít skutečnou lásku, pak je stejně naivní, jako ti opravdu upřímní soutěžící. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Většinu reality show mám rád, ale tohle je prostě žumpa. Ty lidi co do toho šli jsou prostě blbci, protože vypadaj jako by to skutečně mysleli vážně, jako by tam skutečně chtěli najít partnera. Třeba do VyVolených všichni šli jenom proto, aby se zviditelnili před národem, a proto to byla taková skvělá zábava. Viděl jsem půlku jednoho dílu, a nějak jsem se nemohl zbavit dojmu, že se tam vlastně vůbec nic neděje. Když už ze sebe du udělat blbce před celým národem, tak ať je to aspoň srnada, né? Todle je fakt uzoufaná nuda, a vo ty co tam hledaj partnera/partnerku bych si neopřel ani kolo. Hotový panoptikum zrůd. /viděno v TV: 5% a odpad!/ ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna velkým milovníkem českých reality show a tady je další příklad toho, jak se může skupina lidí pěkně ztrapnit před celým národem. Nápad je to sice pěkný, dát dohromady mámu a tátu s dětma, ale to sakra nemůžou udělat alespoň trochu normální casting? Já vím, nemůžou-protože by se jim na to nikdo nedíval. Jak tak sleduju ženské osazenstvo, tak bych neměl sebemenší problém vyházet skoro všechny (možná až na dvě) a to nemyslím tu blonďatou pi..O jejich mužských protějšcích raději pomlčím úplně, protože větší přehlídka de.bílků se jen tak nevidí… ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No tak ten poslední díl byl masakr. Ani nevím, kolikrát jsem řekl: " To je ale kokot! " ... no každopádně tenhle pořad nebo chcete-li reality show má v sobě víc psychologie než si vůbec myslíte. Jak je možné někoho požádat o ruku a pak se na něj vybodnout? No to mě dodnes fascinuje. Každopádně jednu věc si z toho člověk odnese tak i tak. Pravou lásku vám tato reality-show slíbit nemůže, často se však může stát to, že ten pravý se skrývá léta vedle vás a vy to pouze nevidíte. Po zhlédnutí další série, jsem se nakonec rozhodl přidat i tu poslední pátou hvězdičku, protože ta III. série bylo opravdu hustá a ke všemu mnohem lépe technicky zvládnutá. ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

A víte co, já jsem viděla snad každej díl! Je to zvrácené, ale já se prostě upřímně bavím nad tím, jak se zoufalé pipky snaží sbalit přitroublé burany, o které by si v reálu neopřely ani kolo, a pod vlivem kamer se domnívají, že odpudivý primitiv Jan (Petr, Michal, whatever...) je ten pravý a po dvou dnech natáčení rezolutně prohlašují, že se zamilovaly. Pecka! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama