Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký pár Mike (Rod Taylor) a Janet (Doris Day) Harperovi se stěhují do Anglie kvůli Mikeově práci. Mike chce, aby bydleli v bytě v srdci Londýna, ale Janet, která nemá ráda velká města, jim místo toho najde dům padesát kilometrů za Londýnem v Kentu, což znamená, že Mike musí do města dojíždět vlakem. Kvůli pohodlí Mike často zůstává v jednom z firemních bytů ve městě, než aby jel domů. Tato situace způsobuje, že se Janet cítí ještě více zanedbávaná než dosud. Janet si začíná myslet, že Mike by mohl mít poměr se svou asistentkou Claire Hackett (Maura McGiveney). (HTB)

(více)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Najmenej vydarený film s Doris. Nemá žiadnu nosnú tému, okolo ktorej by sa mohli rozvíjať vtipné momenty, len pár situácií, ktoré rozpútajú žiarlivosť u oboch manželov, no nič zábavné na tom nebolo. Doris pod parou bola viac nudná ako vtipná a Rod Taylor je celý taký nijaký, žiadna chémia medzi oboma. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Já teda čekal konverzačně naivní zábavu a tu jsem dostal, čili spokojenost. Tentokráte i Doris Day ukázala, že umí kroutit zadkem. :-) Teď koukám, že podle obsazení se tam měla někde objevit i Raquel Welchová .. tak kvůli ní se na to koukat nemusíte, já si ji nevšimnul. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama