Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Chester's Mill si žije svým poklidným životem. Jenže tohle městečko zničehonic obklopila podivná průhledná věc, přes kterou se nelze dostat. Co se s nimi stalo? Bude to tam napořád? (Varan)

Recenze (4)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piloty většinou hodnotím přísně, protože neznám postavy, příběh se neposunul, celkově na ten seriál nejsem zvyklý, a těžko něco co má 27hodin zaujme v prvních 40 minutách. Ani to nejde, ale jako syrový pocit, kdy nic nevíme jen příběh jaksi započal, mám z toho dobrý. Zatím to vypadá zajímavě ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl zaujal, uvěznit městečko pod neproniknutelnou kupoli je super nápad. Teď bude hodně záležet na jednotlivých charakterech a na tom co ta Kupole je vlastně zač. Zatím je vše jen zlehka načrtnuto a jsem opravdu zvědaví co se z toho nakonec vyklube. V každém případě to vypadá zajímavě a jsem opravdu zvědaví co se z toho vyklube. Pilot nadchnul pro další sledování takže svou úlohu splnil. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejnojmenný Kingův román jsem četl a líbil se mi, tak jsem se odhodlal mrknout se na seriál, který byl natočený podle této literární předlohy. Pilotní díl docela ušel. Pokud si však vzpomínám, tak v románu kupole při spadnutí přesekne sviště a nikoli krávu. Budiž, přeseknutí krávy je efektnější, jenomže tělo krávy není tvořené homogenní syrovou sekanou. Kráva má kosti, svaly, vnitřnosti – např. čepec, bachor a knihu – nic vám to, filmoví tvůrci, neříká? Doporučuji vám, abyste si zopakovali učivo základní školy nebo si došli na exkurzi na jatka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama