Reklama

Reklama

Pod kupolí

(seriál)
Trailer 1
Mysteriózní / Drama / Sci-Fi / Horor
USA, (2013–2015), 27 h 57 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Brian K. Vaughan

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch, Dean Norris, Mackenzie Lintz, Colin Ford, Eddie Cahill, Nicholas Strong, Aisha Hinds, Natalie Martinez (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na americké městečko Chester's Mill se jednoho dne snese obří průhledná, ale zvukotěsná a nezničitelná kupole, která městečko odřízne od ostatního světa. Místní obyvatelé tak jsou odkázáni pouze sami na sebe a pomoc okolního světa nelze očekávat. Odkud se kupole vzala a proč tu je? Stojí za tím síly z vesmíru nebo jde o tajnou akci armády? (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Pod kupolí (2013) 

Situace pod kupolí nebyla vykreslená špatně. Voda dochází, jídlo dochází, lidi se bouří a i v téhle situaci si kdekdo chce přihrát politickou polívčičku a ovládnout zdivočelou lůzu. Dobrý, ale marná sláva, mě to přišlo takové sluníčkové. Postrádal jsem hlavně naléhavost, která se prostě nedostavila. Nebylo to špatné, ale mohlo to být lepší. To samé platí i pro mysteriozní nit. Všechno fajn, ale pokud točím podle Kinga, tak to předpokládá nějakou temnotu s hororovými prvky a to se tady nekoná ani náznakem, pokud nepočítám dobu, kdy někdo zhasnul. No a herci zase byli ucházející, ale dokázal bych si představit x lepších představitelů. Za všechny bych jmenoval Mika Vogela, který sice nění špatným hercem, ale na drsňáka, kterého tady představuje, nemá. Pořád jsem měl tendence srovnávat ho s Antony Starrem z Banshee a to nemohl Vogel ustát. A podobně to platí vlastně pro všechny zúčastněné až na Natalii Martinez a Deana Norrise. Ti mi jako jediní absolutně sedli. Ale nedá se říct, že by se casting nepovedl. Jen mohl být lepší. Tak jako celý seriál. 65% ()

Související novinky

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (více)

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

04.12.2012

Když máte knižní hit o síle bezmála tisíc stránek, s filmovou adaptací může být problém. Většinou se materiál do jednoho celovečeráku prostě nevejde. A plánovat filmovou sérii, to je velké riziko.… (více)

Reklama

Reklama