Reklama

Reklama

Kladivo

  • USA The Hammer (více)
Trailer

Obsahy(1)

THE HAMMER je sportovní drama popisující zápasy a úspěchy, které Matta Hamilla potkávají na cestě k vitězství. Vyrůstal mezi lidmi, kteří slyší, a tak se později uprostřed komunity neslyšících opět cítí jako outsider. Díky svému odhodlání používá svou zdánlivou nevýhodu jako klad a stává se se prvním neslyšícím zápasníkem, který vyhraje National Collegiate Championship; zároveň zčíná být vzorem pro slyšící i neslyšící. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Čtyři už je moc,ale je to poctivá 70procentka. Obrovský námět, ze kterého se dalo tolik vytřískat...bohužel jsem ale našel málo emoční, příběhově slabý a kamerou nezajímavý snímek... Herecky však ale na jedničku...s přetaženou stopáží... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Matthew Stanley Hamill, je člověk, který zaslouží opravdový obdiv. Ve svých třiceti devíti letech, má za sebou několik titulů v kategorii Smíšených bojových sportů, je držitel stříbrné medaile na šampionátu v Řecko římském zápase, vlastní fialový pás v brazilském jiu jitsu a v současné době svoji kariéru pokračuje, jako bojovník zápasů v kategorii MMA. Je až obdivuhodné, jak se ke všem těmto úspěchům probojoval, jako hendikepovaný sportovec, ve světě těch zdravých. Film se snaží vyobrazit jeho životní dráhu od útlého dětství a jelikož klade velkou váhu i na emoční stránku, může se jevit jako nudný. Nicméně pokud si zvyknete na dané tempo a uvědomíte si i jeho význam, tak ten pocit nikdy nenastane. Člověk, který si svoji cestu zvolil už jako dítě a i přes značné neúspěchy a rány osudu, se nikdy nevzdal a za svým cílem a snem se probojoval s buldočí vytrvalostí, si zaslouží uznání a respekt. Film o Mattu "Kladivu" Hamillovi, určitě stojí za zhlédnutí! ()

Reklama

CradleSKS 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze z tohoto tematu slo udelat mnohem vic a udelat to vice verohodne - uz jen to zapaseni bylo natocene hodne amatersky. Kazdopadne celkove pribeh vymysleny dobre, ale jakoby nedokonceny uplne..myslim, ze Matt Hamill by si to zaslouzil, obrovsky respekt k tomu co i s takovym handicapem dokazal a dokazuje.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, aj fajn, aj nudné. To sú trable týchto drám podľa skutočných udalostí, že sa snažia vykresliť aj to pozadie postavy, jeho problémy, život a pod. A ešte aj ten šport čo robil. Mna osobne to nejak extra nenadchlo, aj keď to má určitú emočnú rovinu, ktorá je pomerne zaujímavá a stojí za zamyslenie. Najviac ma ale dorazilo to, že jeho skutočný spolubývajúci bola biela dvojmetrová obluda, ale vo filme ho hraje "užvanený" malý neger. On mal asi zastupovať ten absentujúci humor. 3 z 5 ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Matt Hamill skončil se zápasem, začal se věnovat MMA. V květnu 2011 bojoval s Quintonem 'Rampage' Jacksonem, známým z filmu A-Team (2010). Jackson pak vyhrál jednomyslným rozhodnutím rozhodčích 3:0 na body. (JardaBauer)
  • Matt Hamill absolvoval 13 z jeho 14 profesionálních zápasů v MMA v jedné z nejznámějších organizací UFC, do které se dostal díky výborným výsledkům ve 3. sezoně The Ultimate Fighter, kde byl v teamu Tita Ortize, se kterým se po pár letech potkal tváří v tvář i v oktagonu. Hamill vyhrál na body. (The Viper)

Reklama

Reklama