Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Děti jsou malé a hloupé a protože jim hloupé věci přijdou vtipné, tak se jim taková neskutečná kravina líbí. Animace mi připomíná počítačové hry před deseti lety a číst v nějaké "odborné" recenzi srovnání s Rebelkou je opravdu vtipné. Ohromná hromada vtipů, které vtipné nejsou, koza která má být něco jako osel ze Shreka a rádoby vtipné rockové písně? Jeden z největších omylů české kinematografie.. a to jsem neviděl první díl, mám strach co mě u něj čeká (vím, že díly navazují volně, takže mě nemusíte kamenovat). ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Hele, nechme žvástů o Pixarech, buďme Troška patrioti, buhehe, jsem excelentní taškář... prsk... a dejme šanci českým kozám a sýrcům klasa, chechtáme se euroohlým banánům, americkým tlustým tlamám a vzápětí se stydíme za vše vzešlé z pod Řípu. Vždyť takové blechy nemůžou žít nikde jinde, než v zemském ráji to na pohled, no, neserte mě! Já si zapařil jak na Czech Teku...takže díky zbytkové hladině chemických látek (perník,voe) v oběhu pálím nemilosrdně čtyřmi, neb vím, že se sem přijde spousta lidí vyblejt...a kdyby vám to chtěli blaničtí řitíři narvat zpátky do chřtánu, byl bych ještě spokojenější, Praotec sere na nedokonalou animaci, svoloč amerikánskaja, si pusťte herní gorgonzole, nám jednookým bratrům z kalicha stačil vždy Bob a Bobek v 1D. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tentokrát to není genocida jako minule, ale jen několikanásobná vražda. Pokrok učinili jak animátoři, tak (především) režisér a scenárista. Příběh téměř (ale to "téměř" bych podtrhnul, je potřeba vypustit elementární logiku i snahu uvažovat o zdejším světě jako o soudržném místě) drží pohromadě a je zde i něco jiného než nesouvislá vata (ale vaty je stále dost). Pořád je to špatný film ve všech ohledech, o tom není sebemenšího sporu, ale už ho nepovažuju vyloženě za urážku všech filmařů, diváků a kinematografie obecně, ale jen za nevydařené dílo ne zrovna talentovaných a soudných lidí. Jaký neskutečný pokrok! Proto dávám celou jednu hvězdu! A cítím se jako velkorysý člověk. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Kašlu na horší animaci, protože pro mě je vždy na prvním místě příběh. Tento druhý díl je oproti prvnímu zacílen konečně na děti, a dokonce je tam dostatečně dobrých hlášek pro nás dospělých. Mě osobně to bavilo, stopáž nebyla přepálená, agresivita (v poslední době tolik typická pro animáky) utlumená, ujetý hlášky, konečně už bez náznaku zoofilie (viz minulý díl Kuba vs. Koza) - co víc si přát na nedělní ráno, které zkazil jen chlap s prostřelenou hlavou, kvůli kterému jsem to musel dokoukat až odpoledne, po jeho ohledání. ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tento díl, na rozdíl od prvního, byl tedy velmi výrazně koukatelnější a to nejen po grafické stránce, ale i po té obsahové. Grafika, která byla u prvního zpracování hlavním nedostatkem, se zde vcelku solidně vypracovala a samotný děj byl také úplně jinde. A hle, najednou je z toho vcelku v pohodě stravitelná pohádka, která nijak nenudí, ani neurazí. Solidních 60%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Studio Art And Animation vyvinulo ve spolupráci s Českým vysokým učením technickým nový renderovací program FurryBall určený k přeměně hrubé počítačové 3D sítě bez barev do finální verse se všemi detaily. Doba práce na jednom okně se tak zkrátila z původních dvaceti až čtyřiceti minut na tři až deset minut. Testovat ho začalo filmová studia Disney a Halon Entertainment, přičemž druhé jmenované ho používalo k visualisaci Avataru 2 (2015). Zájem o program projevila také firma Blizzard, která se zabývá vývojem počítačových her. (JoranProvenzano)
  • Od začátku výroby snímku se vystřídalo více než dvanáct animátorů z ciziny. [Zdroj: kultura.idnes.cz] (hippyman)
  • Jména postav Honzíka (Martin Sucharda) a Zuzanky (Alena Kokrdová) zvolil Jan Tománek podle svých dětí. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama