Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena s amnézií odsouzená k trestu smrti za vraždu, kterou si nepamatuje, že spáchala, dostane druhou šanci na svobodu od FBI: je rekrutována jako součást experimentální jednotky FBI pro divizi nevyřešených zločinů a dostane poslední vzpomínky obětí vražd. Ale zatímco sleduje stopy ze vzpomínek jiných lidí, pronásledují ji vzdálené ozvěny jejího vlastního života... života, který si nemapatuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Slabý kriminální příběh okořeněný sci-fi prvkem. Místo Lisy Brennerové bych si klidně dokázala představit Summer Glau. ()

Alpha69 

všechny recenze uživatele

Docela mě to i bavilo (pravda, bylo k půlnoci a pila jsem druhou sklenku vína, chystajíc se na kutě) až na ten otevřený konec... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Krimi thriller o ženě, kterou guvernér zachrání před popravou za vraždu, kterou nespáchala. FBI ji dává druhou šanci, aby jim pomohla vypátrat skutečného pachatele. Střípky z její zapomenuté minulosti se začínají dávat dohromady a všechno začne zapadat. Nebýt tak průhledného příběhu, který se moc vystavět nedá, byla by to velmi slušná podívaná. Takhle 20% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama