Reklama

Reklama

Krvavá plavba

Obsahy(1)

Chystá sa rodinná plavba na Havaj, no už pred jej zahájením sa riešia rodinné vzťahy. Loď vypláva smerom svojmu cieľu, ale vysvitne, že je na nej vrah, ktorý postupne vraždí jej posádku. Keďže na lodi sa nedá skryť a ani z nej ujsť, posádka pomaly ubúda. Je zrejmé, že vrah nie je niekto neznámy, ale jeden z nich, čo vytvorí poriadne dusnú atmosféru. Podarí sa niekomu zabijaka premôcť a neutralizovať, alebo to bude ich posledná plavba v živote? (Astaroth12)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Cílem jejich luxusní výletní plavby je Havaj, ale přístavem, kam směřují, je smrt. Jeden je vrah. Ostatní mají zemřít. Ze smrtonosné pasti nelze uniknout. Koukatelné 70's obskurní Killboat "Old School Retro" s jemnou grindhouse příchutí a klaustrofobickou sleazy atmosférou. Film je pomalý nic moc se tu neděje, jednotlivé postavy mě moc neohromily, ale z nějakého neznámého důvodu mě to bavilo a ani jsem se moc nenudil, nechybí zde trocha krve, nahoty, ale například i nucené závislosti na heroinu. Uhádnout kdo je vrah je zřejmé už od samého začátku, ale to se dalo tak trochu čekat, přeci jen celý film se odehrává jen na jednom jediném místě, kde se nachází celkem 8 lidí a jak jeden po druhém odpadá, tak si lze i tipnout (já to věděl na jisto už zhruba tak po třetím mordu). Konec je krásně cynický. Přesně tenhle ten druh filmu mám rád. Atraktivní orientální Amy se mi líbila nejvíc. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu určite slušný " killboat " aj keď u diváka ten červík predpokladaného finále a tušenie kto je BADASS nahlodá vopred očakávané finále. Žiaden DEAD CALM a už vôbec nie " DEATH SHIP " sa nekoná. Je to len nepokojná plavba na vlnách 70´s. V porovnaní s klasikou ale určite obstojí. ()

Reklama

Reklama