Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento originální filmový příběh se soustředí na pětaosmdesátiletého Victora, kterého vyhraje rodina jako první cenu v soutěži pořádané časopisem. Ovšem Victor není tím, za koho se vydává… Alice, 23 je na stáži v časopise, kterému viditelně klesá čtenost. Aby zvýšila prodej časopisu, vymyslí Alice celostátní soutěž na jejímž konci nějaká rodina adoptuje pětaosmdesátiletého Victora, který na světě nikoho nemá. Guillaume, jeho manželka Sylvie spolu se svými dětmi soutěž vyhrají a jejich cenou je stařík a peněžitá odměna. Přes Sylviinu neochotu rodina Victora přivítá ve svém domě. Děti si svého nového dědu okamžitě zamilují, Guillaumova matka s ním okatě flirtuje a Sylvie je příliš zaměstnaná svým poměrem s šéfredaktorem časopisu než aby se zajímala o to, že Victor v její domácnosti způsobil absolutní chaos. Mezitím Alice odhaluje Victorovu minulost a uvědomuje si, že patrně nevědomky pustila vlka do kurníku… (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

berusche 

všechny recenze uživatele

Film o jednom muži a jednoho muže. Ostatní herci jsou značně nevýrazní, ve stínu Richarda trochu stojí za starou bačkoru. První polovina snímku má docela náběh a slibuje poměrně vtipnou podívanou, ale ve druhé polovině začne klesat humorná vložka, stejně jako kvalita scénáře klesá čím dál tím hlouběji. A pak je zaplaťpánbůh konec. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Dějově nic blyštivého, ale je to příjemná oddechovka. Charisma Pierra je pořád úžasné a to hraje dědečky. Tak hodného (slavného) člověka neznám, z kterého ta pozitivita a sexapel přímo srší, bez něj by ten film byla taková volovinka. Nacvakané sympatickými herci to taky není, ale svoji práci odvedli slušně. Průměrná komedije díky P.R. mírný nadprůměr. Jsem šťastná, že tento komik pořád je a točí příjemné filmy. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard, je komik od narození. Miluji všechny jeho filmy. S postupujícími léty, jsem ale neměl moc možností, vidět jeho novější kousky. Victor je právě jedním z nich. Naskytla se mi šance, tento film shlédnout. Udělal jsem si na to čas a pustil si to. A dojmy ? Dobrá nálada. Úsměv na rtech. Pierre Richard i ve svých, skoro 80 letech, dokázal opět zvednout náladu a utáhnout bravůrně celý film. Velice rychle si získá divákovo srdce. Postava Victora je skvěle napsaná a Pierrem výtečně zahraná. Ostatní postavy ale už tak zajímavé nejsou. Jednají docela podivně. Jako příklad Guillaume. Ten se rozjede na kole, za svou ženou, ač ví, že ho několikrát podváděla s playboyem z novin a nebylo ji ani trapné, to dělat u nich doma, zatímco on spal. Tohle prostě je věc, která mě zarazila a trošku snižuje celkový dojem z filmu. Jenže je tu Victor. Ten si umí pohrávat s kamerkou a ví, kdy ji zapnout. Má talent lhaní a peněžních machinací. Umí vytvořit pořádnou legraci. Všechno zachraňuje tato postava. Ostatní jsou ve stínu. Bez Pierra a jeho bezchybného výkonu, by se jednalo o velice slabou komedii. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Victor, Victor, jen Victor. Ano, právě, že jen Victor. Možná mě ještě trochu zaujala (mě jinak úplně neznámá) pohledná  Sara Forestier, ale jinak je určitě daleko nad zbytkem jednoznačně kouzelný dědeček Victor v podání mého oblíbeného  Pierra. Dlouho dobu jsem si říkal, že takového výtečníka bych si klidně adoptoval taky (:D). Na konci se to s ním trochu zvrtlo, ale i tak je Pierre a jeho postava jednoznačně největší devízou. Jinak jsem čekal trošku něco jiného (asi jsem si měl pořádně všimnout, že Pierre je zde napsán až jako třetí v pořadí.), ale ono to taky MOHLO být něco jiného. Tohle si vyloženě říkalo o komedii pořádně postavenou na střetu kultur a bilancující Pierrovu kariéru (něco jako byl Zloduch Albert pro Serraulta.) Místo toho je to takový vztahový propletenec, místy až k nepochopení a nuceny. Ale nakonec alespoň přece jen došel k nějakému vyponitování a za to, Pierra a pár příjemných momentů s ním, i třetí hvězda. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Je obdivuhodné, že slavný Pierre Richard dokáže pobavit diváky i v pětasedmdesáti! Jeho herectví se určitě posunulo dál, než, jak jsme ho znali, ale jeho typické charakteristické komediantství se nevytratilo. Komedie křehká, v druhé půlce trochu více zamyšlená, nikoliv nudná... Typicky francouzsky natočené a napsané s podmanivou hudbou. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama