Reklama

Reklama

Zaměstnanec pojišťovny Jean-Pierre hledá klidné, tiché místo, kam by mohl vzít snoubenku na prázdniny. Dorazí ovšem do kempu, kam pravidelně jezdí milovník dobré zábavy Patrick se svou divokou partou kamarádů. Mít někoho takového za souseda se Jean-Pierrovi líbit nebude... (TV Prima)

Recenze (10)

Olík 

všechny recenze uživatele

Neznalí prvního příběhu jsem si strašně přál, abych se po závěrečných titulcích po něm okamžitě začal pídit. No, můžete začít balit spacáky, nestalo se! Ani letní pohoda, ani francouzský šarm a co se týče galské tradiční komiky, tak to ani náhodou. Jenom marná snaha nahazovat jednotlivé charaktery a čekat, jestli se chytí velbloud na ledovou tříšť….takový Asterix bez Claviera nebo Morava bez vína :D ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jednička jak už to tak bývá má v sobě víc všeho humoru, pohody i léta, ale pořád mně tahle kempovací partička hodně baví. Na rozdíl od předchozího dílu, kde dostávají postavy docela rovnocený prostor, zde všechno táhne především plafkofil Patrik v podání Franck Dubosce. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková ta poctivě průměrná francouzská komedie, kterou Francouzi bohužel také umí. Snaží se být vtipní, technicky film zpracovaný není zle, ale ve výsledku vtipný vůbec není. Neviděl jsem zatím první díl, ale tohle bylo takový postesknutí za francouzskou komedií, až to hezký není. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Dvojka opakuje základní schéma scénáře z jedničky, což by byl pro pokračování osvědčený recept, kdyby téma nebylo už v prvním filmu vyčerpané. Dvojka už vaří z vody, vlastně z moře a písku, možná jen z moře písku. Je to trochu Sahara, nicméně je to profesionálně zmáknuté, dokáže to brnknout na nostalgickou notu a na solidní průměr to zachraňují známí herci. Opakuje se tu pohodová atmosféra z jedničky. Modrá vlnka je ráj na Zemi. (Jen ta medaile se nedala přehlédnout.) 70%. Produkce: Pathé ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama