Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zvláštní agent Oso“ je chlupatý roztomilý zvláštní agent ve výcviku. V každém díle seriálu obdrží Oso „zvláštní úkol“, při kterém pomáhá dětem s každodenními problémy. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Toxie 

všechny recenze uživatele

Moc by mě zajímalo kolik je lidem kteří to hodnotí, protože můj dvouletý syn od první chvíle nechce nic než OSO, OSO OSO. Takže jen a jen za něj musím dát 5*. On je cílová skupina a je z něj naprosto hotovej. Co se týče mě osobně je to hrozná hovadina, ale na tom co si myslím já nezáleží. ()

anela.sydarap 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že lidé, kteří hodnotí seriály pro děti tohoto typu, nepohlíží na tyto vzdělávací a naučné pohádky okem dítěte. Superagent Oso je určen pro děcka předškolního věku, popř. prvňáčky. Je poučný, veselý a nápaditý. Za svá děcka, která mají Osa ráda dávám 4* . ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Je to jistě milý pořad pro malé děti, který má i určitou edukativní funkci, ALE: edukativní funkce selhává, protože každé dítě věci, které se tam může dozvědět, už ví (i když kdo ví, v Americe třeba ne), celý seriál na mě působí tak, jako kdyby se z dětí snažil udělat co možná největší blbce. A to je špatně. Dětem se to může líbit, ale dětem se líbí mnoho jednoduchých stupidních věcí, to ale neznamená, že jsou ty věci dobré. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama