Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zanechá mladého Phillipa (John Bain) jeho nevlastní otec v poušti, nezbývá mu nic jiného, než se bezmocně toulat pustinou. Před jistou smrtí ho zachrání dospívající dívka Lucy (Erica Curtis), která žije se stejně starým Jackem (Nathan Halliday) poblíž zchátralého důlního městečka. Přestože je Jack výhradně proti, Phillip se rozhodne s nimi strávit nějakou dobu mimo civilizaci. Jaké následky však může přinést takový zoufalý život a Jackova nevypočítatelná povaha? (Brousitch)

(více)

Recenze (4)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ JSEŠ ZOUFALEJ, DĚLÁŠ VĚCI O KTERÝCH VÍŠ, ŽE BYS JE DĚLAT NEMĚL“..... /// To takhle jednou po ránu Philova fotra nasralo, že mladej místo brigády jede dělat frajera na tenisovej tábor a jelikož je to muž činu (a protože poblíž není les) vysadí klučinu v poušti. ,,DNESKA SE NĚČEMU PŘIUČÍŠ, PHILE!“ Škola života může začít, zvlášť když potká Lucy, která nikdy nepoznala pocit štěstí a Jacka, kterej ,,štěká“ (a kouše). Jelikož se nikde poblíž nehraje žádnej tenisovej turnaj, povídaj si vtipy, snaží se uživit a vyrovnat s Jackovou povahou. PRINCIPY A POVINNOSTI .... Pohled na život očima dětí, kteří neuspěli v ,,normálním“ světě je většinu času spíš takovej ZAJÍMAVEJ ,,komorní“ film, kterej ,,nejitří“ extrémně emoce ani nemoralizuje a kterej se vás bude týkat tím víc, čím víc se cítíte opuštěni. Prostě u nás dělala z kluků chlapi vojna a v USA na to maj ,,vejlety“ do pouště. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevlastní tatínek mě má odvést na tenisovej tábor. 2.) Kradu a hledám důvody, proč by mě to nemělo srát. 3.) Zjistím, proč je lepší bejt v partě nejsilnější (nebo největší magor). /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jak já se těšil až se objeví ten frajer s kuklou z posteru a všem zatne tipec. Objevil se, ale ten moment film odepsal nadobro. Pitomec Justin Bieber ztracený v poušti a nesmrtelný kandidát na pitomce roku tahají tenhle snímek do hlubin odpadní jímky. V pár hovnech na dně se skrývá nějaký malý potenciál na kvalitní snímek, ale ty už asi nikdo nevyloví. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Trošku moc pohádka, která se chtěla tvářit jako hrozný drámo. Existujou stovky lepších filmíků, kde se hlavní hrdina dostává na pokraj vší představivosti... ()

Reklama

Reklama