Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémová dívka Danielle je poslána do pomocné třídy, což má být její poslední záchranou před vyhazovem ze školy. Tam potkává baculatého spolužáka Clarka, který soupeří se svými rodiči kvůli své homosexualitě. Během jednoho z nejnovějších problémů Danille spolu s Clarkem utíkají přes půl Spojených států až do Kalifornie, kde údajně žije Daniellin otec. Během jejich cesty odhalují své skutečné já. (Tred2)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (29)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Nenásilně estrogenovej film, kde se všechno točí kolem ženskejch a teplýho tlouštíka. Nečekal bych, že zrovna já to řeknu, ale je to mnohem lepší než se zdá. Inteligentní scénář (hlavní důvod proč všichni sledujeme nezávislý filmy) je zfilmován tak decentně jak jen to jde, což příběhu přesně sedí. Navíc Juno Temple je drzá puberťačka a školní coura, ale ne taková otravná kterou má člověk chuť proliskat. Naopak je přesně taková jaká má být. Dokonce ani její tlustej kámoš není jen komická figurka a sidekick. Jsou to prostě lidi. Jak říkám, líbilo se mi to mnohem víc než bych čekal. 70% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trailer dost navnadil, ale bohužel do něj nacpali ty nejlepší a nejzábavnější scény, takže ve filmu pak nebylo už na co koukat. Celé to na první pohled navíc působí jako další přihlouplá high school komedie, ale vylouplo se z toho spíše drama. Což není vůbec na škodu, protože "tatínkovské" téma mě baví. Ale tohle prostě moc nebavilo. Přesto bych neřekla, že se tu jedná o klasickou klišoidní záležitost, originální je určitě atmosféra osmdesátých let, přátelství dvou hlavních hrdinů (i když ten tlusťoch byl nesnesitelný) a to, že se vlastně v celém "Dirty Girl" nevyskytuje středoškolská láska, tak typická pro tyhle druhy filmů. A Juno Temple překvapila, název filmu je dost zavádějící, ale nakonec její postava není zase taková blbka. Celkový dojem je ale spíše neutrální. Jako jednorázovka ano, ale vracet se k tomu už nikdy nehodlám :) ()

Reklama

tomeš 

všechny recenze uživatele

Je to taková klišé-ovitá drama/komedie, u které se občas zasmějete, ale asi neuvidíte nic, co už jste někde jinde neviděli, a znova se na to nejepíš taky podívat chtít nebudete. Co mile překvapí je obsazení, ať už moje oblíbená Mary Steenburgen nebo Mila Jovovich (v roli matek), které ale nemají co hrát. Obě hlavní role jsou taky pěkně obsazené a upřímně - nebýt jakože-drsňačky Juno Temple a gay-best-friend Jeremyho Doziera, kteří se snaží, seč mohou, Dirty Gril by se ukoukat nedala. Mmch: někdo (hellstruck) tu v komentáři psal, že na filmu je originální ta atmosféra sedmdesátých let. No, byla by, kdyby se film neodehrával v roce 1987. Takže ani ta výprava se netrefila - hellstruck má pravdu, vypadá to jako sedmdesátky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný road movie dvoch nešťastných teenagerov. Behom spoločnej cesty samozrejme dospejú a dôjdu k nejakému tomu ponaučeniu. Naviac tentoraz k poznaniu, že niečo u nich nefunguje, dospejú aj ich rodiny a na konci sa dočkáme dokonalého happyendu. Proste štandard v tomto žánri. Plusom sú postavy. Jak sympatické ústredné duo, tak aj podivní členovia ich rodiny. Mínusom je, že ma to proste emocionálne nijak nedostalo. Žiadny doják na konci sa nedostavil a moju pozornosť udržiavala len zvedavosť jak sa to celé vyvŕbi. Takže výsledkom je len taká pohodová jednohubka. 6/10. ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Milujem staré americké filmy ako napríklad tento. Film o dievčati, ktoré sa vyspalo s každým, arogantná na každého, kvoli tomu, že nepoznala svojho otca a nemala autoritu. Riaditeľ školy ju pošle do triedy retardov aby ju potrestal. Majú projekt na ktorom začali pracovať s jedným tučným gayom, ktorý jej pomôže dostať sa za svojim pravým otcom. Ukradne svojmu otcovi ktorý ho bil auto, a neohliada sa na následky. Cestou zaujímavých dobrodružstiev sa dostane až k otcovi a zistí, že žije úplne iný život a má dcéru. Sklamaná sa vráti a zmení svoj život. Celkovo bol film dobrý, super stará hudba, herecké výkony na jednotku Juno Temple a Milla Jovovich sexi a výborne zahraté roly postáv. Príjemný film na poobedie. 72% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama