Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamada je studentka střední školy. Přestože je stále panna, její mysl se kochá představou mít sto amantů pro příležitostný sex. Nakonec se ale zaměří na spolužáka Takašiho Kosudu. Že by to byl konečně on, ten pravý a jedinečný, který ji zbaví jejího břemene – panenství? (Zíza)

Recenze (20)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevinná panna Jamada touží obtáhnout 100 chlapů. Aby se neznemožnila, rozhodla se začít s panicem Kosudou, na kterém nabyde první zkušenosti. Ačkoliv je Jamada obdařena nevídanou krásou, vůbec se jí nedaří dosáhnout cíle. Není divu, vždyť který panic by se nelekl dívky, jež na něj krátce po seznámení vytasí ňadra... Vytoužená meta je daleko, předaleko a zdá se, že Kosuda v Jamadě začíná probouzet její romantické já... Je hezké, že Japonci chápou sexualitu jako nedílnou součást dospívání a uvědomují si i její citový rozměr. Není hezké, že tomuto pochopení dávají tvar kýčovitých, půl vtipných seriálů, v nichž postavy jsou karikaturami nebo univerzálními anime charaktery (např. středoškolský slušňák). Já osobně nepovažuji za vtipné, že hlavní hrdinka má pocit: "Moje frnda vypadá nějak divně," ačkoliv mě to ani nijak neuráží. Jsem z toho jen unaven. Velmi slabé *** po třech dílech s obavou, že kdybych vydržel déle, i ta třetí hvězda by zmizela. Leč nevydržím. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No, a teď už si stačí jen přát, aby zasunul... X-D První anime, kde je to holka, která se chce zbavit "břemena" - panenství. Takže už jen kvůli tomuhle námětu to určitě stojí za to zhlédnout (teda spoň mně stálo). Opravdu mě bavilo ale jen 5 dílů - první dva a poslední tři. A věřte mi, že každej díl jsem se modlila, aby se konečně spolu vyspali... :-) Taková jsem já, přející. A i když tvrdím, že se mi dohromady opravdu líbilo jen pět dílů, tak nechci, aby to vyznělo, že ten zbytek za nic nestál. To určitě ne, prostě byl jen slabší. Opening i ending byly krásně divoký, "prdlý" jako hlavní představitelka. Není těžké se při nich vrtět do rytmu. Pokud vás zajímá, jak vypadá nadržená kreslená středoškolačka, tak si to určitě nenechte ujít! ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Měl jsem značně rozporuplné pocity. Bavil jsem se možná výrazně lépe než kdo jiný, protože znám hezkou slečnu stejného jména. Hodně mě štvalo, jak je zápletka jako vystřižená z americké pubertální šitózní produkce. Na druhou stranu, Kosuda je sympatická osoba, která nemá uječené výstupy a "vtipné" reakce, jak je v žánru obvyklé, ale raději přemýšlí. Ke konci už i Yamada, tak proč ne... Mimochodem manga vychází už 7 let a zatím nekončí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, si že Jamadě jde jedině o sexuální zážitky a získání armády stovky nabíječů. Spíš si chce utvrdit, že je nejkrásnější a nejvíce žádoucí dívkou na škole – čemuž sama v skrytu duše nevěří a naopak je spíše ostýchavá. Proto si vybere nenápadného kluka, proto se pořád sleduje v zrcadle, jestli má všechno v pořádku (což je ale v patnácti letech naprosto normální) – je si prostě zoufale nejistá sama sebou. Zatímco Kosuda je trochu ňouma (taky naprosto normální pro puberťáka), ale projevuje mnohem víc dospělosti než slečna Jamada. _____ Takže se spolu náhodně střetnou rozdychtěná, zbrklá, stydlivá, vyděšená, nejistá a žárlivá Jamada s tichým Kosudou, který má své zájmy a v některých ohledech i docela pevné postoje (a ne, nemyslím tím to, co by napadlo Jamadu ). A nesebevědomá Jamada mu dává tak rozporuplné signály, že jeho zvolání: „Jamado!“ padne v seriálu určitě více než stokrát a většinou zní zoufale nebo vyděšeně a jen občas vášnivě. _____ Seriál je svižný a velice vtipný, i když se zdánlivě točí jen kolem toho jednoho. Další a další selhání při snaze dočkat se prvního sexu komentují Jamadina bohyně sexu a její Kosudův protějšek (tipněte si, jakou podobu tito bohové mají – ale je hodně stylizovaná). Animace dodává obrazové gagy a vsuvky. Příběh velmi dobře na vnitřních monolozích ukazuje, jak lidé přemýšlejí rozdílně, zmateně a protichůdně, i když jim oběma jde o stejnou věc. Což nakonec oběma dojde. ____ Líbily se mi charaktery vedlejších postav: Jamadina věcná kamarádka, Jamadina mladší a přesto rozumnější sestřička, dětinská a nažhavená malá prcka a taky její cynická kamarádka se skeptickými hláškami. Mimochodem, doufám, že malá prcka nakonec toho odtažitého prince z přebohaté rodiny uloví. Na případu prsaté a andělské kuchařinky je zase dobře vidět, že hodné holky se dostanou do nebe, zatímco ty špatné tam, kam chtějí. MELODRAMATICKÉ SHRNUTÍ SE SPOILEREM: Snad i Jamadě došlo, že se zasunutí dočkala. Akorát to byl jiný orgán, než původně chtěla. Tenhle je trochu výš, nalevo pod žebry. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne vtipné animé. Po všetkých tých filozofických dielach som sa školskej romance celkom obával, ale zhltol som všetkých 12 dielov naraz. Ľahko erotické, neskutočne vtipné a pritom s náznakmi pekných a skutočných emócií. Kto bol raz zaľúbený do spolužiačky tak mu to vie priniesť niekoľko pekných spomienok. A je to hravé a farebné a plné fajn náznakov. Čo na tom že sa Yamade nedarí naplniť svoju túžbu. Aj napriek neustálemu prevaľovaniu ústredného motívu a možno trochu zbytočnému naťahovaniu, sa jedná o veľmi príjemné a funkčné dielo. A veľmi rád sa k nemu znova vrátim. 100%. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Vtipná, ujetá úchylárna s netradiční, naprosto trhlou hlavní hrdinkou. Příběh je hloupoučký a vývoj hrdinčina vztahu se svým vyvoleným procpaný klišé, ale místy je to fakt sranda. Průměrná animace, ještě průměrnější soundtrack, opening a ending. 6/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Bláznivé anime kde hlavná hrdinka Jamada chce prísť o panenstvo a vybrala si na to absolútne nevinného panica Kosudu, ktorý nechápe čo sa s ním deje. Námet výborný a vtipné situácie naozaj sú v tomto anime tým hlavným korením prečo sa oplatí pozrieť. Je tu aj dosť veľa nevinných sexuálnych narážok a dosť veľa trápno vtipných situácii kde Jamada síce niečo chce, ale hanbí sa, že jej očervenie celé telo. Ak chcete oddychové anime, pri ktorom sa nasmejete a budete chcieť vedieť ako to dopadne, tak toto naozaj nevynechajte hlavne pre jeho námet a nápady je naozaj unikátne a vtipné. Kosuda sa k Jamade až náramne hodí povahovo takže nejaká tá chémia v tomto anime je. Jamada je streštená osoba plná prudkého chovania bez rozmyslenia čo rozmýšľa no trošku moc sexuálne a Kosuda síce nie je pravý opak, ale dokáže v tomto anime veľmi pekne reagovať a preto to nie je len hlúpe anime, ale má niečo do seba. (Hodnotenie 3,5) ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost. Jednou za půl roku si dám jeden díl a mám prostě dost. Ještě to není tak špatné, abych se na to vykašlal, nicméně pokud byste rádi něco, u čeho se dá dobře facepalmovat, B Gata H Kei je ideální volbou. Yamada je absolutní cvok a Kosuda nehorázný posera. Třeba tento setup někomu vyhovuje, ale mně rozhodně ne. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Přímo ukázkový příklad Cimrmanovy frustrační kompozice, kdy se v díle neustále opakují dva prvky: prvek očekávání a prvek zklamání. A to jak u protagonistů seriálu, tak u diváků. Od prvního dílu jsem jen nevěřícně zíral a zíral a zíral, Jamada je ztělesnění mužského ipsačního snu - krásná dívka, která nechce vztah, chce si jen užívat, a to s co nejvíce chlapci. Bohužel si jako prvního vybere Kosudu a umíněně na něm lpí, ačkoli on je týpek, který by mohl od hodiny zaskočit za nemocného Mirka Dušína do Rychlých šípů a v případě potřeby bez nejmenších problémů nahradit vodovodní a i jakoukoli jinou trubku. Takže za celý rok se s ním v podstatě nikam nepohne, neboť nesmělý Kosuda se před ní chová jak bažant na cvičáku před mazákem. Seriál je velmi vtipný, mezi nezapomenutelné scény patří Kosudovo zjištění, že nemá žádnou šanci proti krásnému bratru Jamadiny úhlavní nepřítelkyně, protože onen bratr má delší foťák; Jamadino přemítání, čímže zaplatí nájemným vrahům; Kosudovo přemítání, na co si to vlastně ve tmě sáhnul, Jamadino zvláštní umění - odezírání ze rtů, malá Jamadina spolužačka přilepená na nohu bratra Jamadiny úhlavní nepřítelkyně a mnohé další. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Oh god... Je to trapný, je to natahovaný a je to napráskaný klišé až po střechu (počkat, byl tam i školní festival? jó, už si vzpomínám). Přesto se na to nejenom dá koukat, dokonce se u toho můžete i celkem pobavit. O moc víc se k seriálu tohodle typu asi napsat nedá. Yamada je naprosto typická hrdinka, pouze s přemršťěným faktorem úchylnosti. Mimochodem, nikdy jsem si nemyslela, že to se mnou zajde tak daleko, ale myslím, že mám OTP. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že chlapy myslí jen na to jedno, ten ještě neviděl B Gata H Kei. To je vážně historicky snad poprvé, kdy jde jedné dívce jen o to jedno a to zbavit se svého břemena a najít si stovku dalších "nabíječů". Tohle je vážně k pokukání a poslední dva díly to byl vrchol sexuální katastrofy. Hodně jsem se nasmál a to byl asi i účel série. Nenáročné, ale přesto vtipné zkrátka něco na pobavení a uvolnění 80%. ()

Lollirot 

všechny recenze uživatele

Yamada je sličná dospívající studentka, která má přes svůj nevinný kukuč kapku nemravné úmysly přerůstající až v posedlost - najít stovku "nabíječů", kteří by ji přivedli na vrchol sexuálního blaha (no nezní to lákavě?). I když okolí jen nechápavě kroutí hlavou, zdá se, že ji nemůže nic odradit a ze svých cílů nehodlá slevit. Kde ale začít? Pro své poprvé si konečně poněkud nešťastně vybere nesmělého a nevýrazného panice Kosudu, který je spíš předurčen na nevinnou oťukávací romantickou a povšechně mravnou zápletku, než na nějaké otevřené sexuální výstupy, což není nelogické. Panictví a nezkušenost její prvního milence je ovšem pro Yamadu podmínkou, neb jedině takový nebude zvyklý na pěkné holky a nehrozí, že by se naplnila její největší noční můra, totiž že by se milenec při samém aktu se zděšením odtáhl a pronesl, že ji má „nějakou divnou“ (Subjektiv je nad věcí, páč to nezažil :) ). A tak se naše hrdinka vydává na nelehkou cestu plnou strastiplných překážek, na jejímž konci je vysněný zásun. Najdou k sobě vylekaný Kosuda a rázná, navenek sebevědomá a uvnitř nejistá (jak už to tak bývá) Yamada cestu? ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Aj keď základná seriálová motivácia Yamady (t.j. sto chlapov v posteli) je strašná capina, slečna svoj cieľ rýchlo zredukuje a hneď je to o inom. Dej sa vyvíja nad očakávanie reálne ale napriek tomu som sa nasmial naozaj dosť. Trapasy, to je moje :-). Obe hlavné postavy sú uveriteľné a sympatické, takže držím palce aj naďalej. Raz to vyjsť musí! ;-). "A teraz fanservis!" (za daných okolností v závere deviatej časti to bol úplne milý romantický moment :-)). ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Správně groteskní a ujeté, nicméně i ve velké míře podobající se realitě mládežnické sexuality. Parádní animace. Nasmála jsem se spoustukrát a ráda si tento seriál pustím kdykoliv znovu (už jsem ho viděla 3x-4x). Kéž by bylo pokračování... ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Prvé čo ma napadlo po prvej časti bolo: "Ach moj bože to je ale k*rvička" :-). Seriál žiadna sláva, ale animácia aj gagy sú kvalitné. Ajkeď po pár častiach to začína siahať do nudných stereotipov a ako seriál pokračuje tak aj intenzita uchechtávania stagnuje. ()

Ragefyre 

všechny recenze uživatele

Pre mňa neskutočne vtipné, úchylné a milé Anime. 15 ročná Jamada túži po tom mať 100 sexuálnych otrokov, ale aby mohla dosiahnuť tento ciel, musí najprv nájsť panica, ktorý bude jej prvý, a looser Kosuda má to šťastie, že bol práve na blízku. Postupom času ako inak, sa v Jamade voči Kosudovi prebudia city. Ja osobne som sa po celý čas neskutočne chlámal, pretože niektoré vtipy a gagy boli neskutočne vtipné, vedľajšie postavy ako úchylná babka, boh sexu, "Kosudov penis" tomu už len dodávajú korunu, a dokonca ani klišoidný romantický vzťah medzi hlavnými predstaviteľmi nebol trápny. Pod 4* proste ísť nemôžem, už len kvôli srande. ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto suprové oddechové anime. I přes nadrženost hlavní hrdinky, která myslí na sex více než průměrný kluk, seriál čiší samou "romantikou". Vtipy jsou mírně erotické (asi takové co dělá každý ve věku 15-18 let), ale i tak jsou skvělé. Jedinou nevýhodou je fakt, že aby jste zjistili závěr, musíte si přečíst ještě pár kapitol mangy. Ale to je opravdu malá cena za hromadu vtipů a šílených scének. ()

Tionois 

všechny recenze uživatele

Už hodně dlouho jsem se u anime tak nezasmála jako při sledování Yamadiných pokusů o zdolání Kosudy. Seriál pěkně postupuje, z nevýrazného Kosudy se překvapivě vyklube kurážný, upřímný hoch schopný vyjádřit své city lépe než hlavní hrdinka. Celkově se nedá než doporučit, pokud nečekáte příliš hluboké myšlenky, ale zato se chcete pobavit. ()

Bassko odpad!

všechny recenze uživatele

Vidím, že odpad som hodil jedine ja, nevadí, zaslúži si to. Ak vám neprekážajú úchylné animované scény tak prosím, ale mňa to irituje. Ono to hraničí medzi anime a hentai, pre Boha. Na niečo také sa pozerať nehodlám. Videné len dva či tri diely, neviem či sa to upokojí, alebo nie, no i tak málo mi stačilo na odsúdenie tohto vele-diela do zatratenia a odpadu. ()

Reklama

Reklama