Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamada je studentka střední školy. Přestože je stále panna, její mysl se kochá představou mít sto amantů pro příležitostný sex. Nakonec se ale zaměří na spolužáka Takašiho Kosudu. Že by to byl konečně on, ten pravý a jedinečný, který ji zbaví jejího břemene – panenství? (Zíza)

Recenze (20)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost. Jednou za půl roku si dám jeden díl a mám prostě dost. Ještě to není tak špatné, abych se na to vykašlal, nicméně pokud byste rádi něco, u čeho se dá dobře facepalmovat, B Gata H Kei je ideální volbou. Yamada je absolutní cvok a Kosuda nehorázný posera. Třeba tento setup někomu vyhovuje, ale mně rozhodně ne. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Bláznivé anime kde hlavná hrdinka Jamada chce prísť o panenstvo a vybrala si na to absolútne nevinného panica Kosudu, ktorý nechápe čo sa s ním deje. Námet výborný a vtipné situácie naozaj sú v tomto anime tým hlavným korením prečo sa oplatí pozrieť. Je tu aj dosť veľa nevinných sexuálnych narážok a dosť veľa trápno vtipných situácii kde Jamada síce niečo chce, ale hanbí sa, že jej očervenie celé telo. Ak chcete oddychové anime, pri ktorom sa nasmejete a budete chcieť vedieť ako to dopadne, tak toto naozaj nevynechajte hlavne pre jeho námet a nápady je naozaj unikátne a vtipné. Kosuda sa k Jamade až náramne hodí povahovo takže nejaká tá chémia v tomto anime je. Jamada je streštená osoba plná prudkého chovania bez rozmyslenia čo rozmýšľa no trošku moc sexuálne a Kosuda síce nie je pravý opak, ale dokáže v tomto anime veľmi pekne reagovať a preto to nie je len hlúpe anime, ale má niečo do seba. (Hodnotenie 3,5) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, si že Jamadě jde jedině o sexuální zážitky a získání armády stovky nabíječů. Spíš si chce utvrdit, že je nejkrásnější a nejvíce žádoucí dívkou na škole – čemuž sama v skrytu duše nevěří a naopak je spíše ostýchavá. Proto si vybere nenápadného kluka, proto se pořád sleduje v zrcadle, jestli má všechno v pořádku (což je ale v patnácti letech naprosto normální) – je si prostě zoufale nejistá sama sebou. Zatímco Kosuda je trochu ňouma (taky naprosto normální pro puberťáka), ale projevuje mnohem víc dospělosti než slečna Jamada. _____ Takže se spolu náhodně střetnou rozdychtěná, zbrklá, stydlivá, vyděšená, nejistá a žárlivá Jamada s tichým Kosudou, který má své zájmy a v některých ohledech i docela pevné postoje (a ne, nemyslím tím to, co by napadlo Jamadu ). A nesebevědomá Jamada mu dává tak rozporuplné signály, že jeho zvolání: „Jamado!“ padne v seriálu určitě více než stokrát a většinou zní zoufale nebo vyděšeně a jen občas vášnivě. _____ Seriál je svižný a velice vtipný, i když se zdánlivě točí jen kolem toho jednoho. Další a další selhání při snaze dočkat se prvního sexu komentují Jamadina bohyně sexu a její Kosudův protějšek (tipněte si, jakou podobu tito bohové mají – ale je hodně stylizovaná). Animace dodává obrazové gagy a vsuvky. Příběh velmi dobře na vnitřních monolozích ukazuje, jak lidé přemýšlejí rozdílně, zmateně a protichůdně, i když jim oběma jde o stejnou věc. Což nakonec oběma dojde. ____ Líbily se mi charaktery vedlejších postav: Jamadina věcná kamarádka, Jamadina mladší a přesto rozumnější sestřička, dětinská a nažhavená malá prcka a taky její cynická kamarádka se skeptickými hláškami. Mimochodem, doufám, že malá prcka nakonec toho odtažitého prince z přebohaté rodiny uloví. Na případu prsaté a andělské kuchařinky je zase dobře vidět, že hodné holky se dostanou do nebe, zatímco ty špatné tam, kam chtějí. MELODRAMATICKÉ SHRNUTÍ SE SPOILEREM: Snad i Jamadě došlo, že se zasunutí dočkala. Akorát to byl jiný orgán, než původně chtěla. Tenhle je trochu výš, nalevo pod žebry. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Oh god... Je to trapný, je to natahovaný a je to napráskaný klišé až po střechu (počkat, byl tam i školní festival? jó, už si vzpomínám). Přesto se na to nejenom dá koukat, dokonce se u toho můžete i celkem pobavit. O moc víc se k seriálu tohodle typu asi napsat nedá. Yamada je naprosto typická hrdinka, pouze s přemršťěným faktorem úchylnosti. Mimochodem, nikdy jsem si nemyslela, že to se mnou zajde tak daleko, ale myslím, že mám OTP. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že chlapy myslí jen na to jedno, ten ještě neviděl B Gata H Kei. To je vážně historicky snad poprvé, kdy jde jedné dívce jen o to jedno a to zbavit se svého břemena a najít si stovku dalších "nabíječů". Tohle je vážně k pokukání a poslední dva díly to byl vrchol sexuální katastrofy. Hodně jsem se nasmál a to byl asi i účel série. Nenáročné, ale přesto vtipné zkrátka něco na pobavení a uvolnění 80%. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama