Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teen Choice Awards je každoroční americké ocenění, které vysílá americká stanice Fox Network. Oceňováni jsou lidé z oblasti hudby, filmu, televize, sportu a módy, dospívajícími diváky od 13 do 19 let. Kromě standardních kategorií mohou být ještě nepravidelně vypisovány mimořádné kategorie a dále mohou být udělována i speciální zvláštní ocenění. Na slavnostním předávání cen je vždy přítomno mnoho osobností z oblasti zábavy, umění a sportu. Cenou je malé „umělecky" vyzdobené surfovací prkno s letní tématikou a grafikou show. (Wikipedia)

(více)

Recenze (1)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Hillary Duff ani Rob Schneider, to teda ne. V každém případě přemýšlím nad jednou hvězdičkou, protože by si to zasloužila zejména Gwen Stefani za svou HollaBack Girl. ()

Zajímavosti (2)

  • Teen Choice Awards je velmi podobné dalším americkým oceněním – Nickelodeon Kid's Choice Awards a People's Choice Awards. Obě ocenění s Teen Choice Awards souvisí. Kid's Choice Awards jsou předávány v Americe již od roku 1988, ocenění však předávají děti. V People's Choice Awards, které jsou předávány od 1975, předávají ceny lidé bez věkového omezení. (Paity)
  • Formát show se od roku 1999 nijak nemění. Velkou změnou prošlo jen hlasování. Hlasování lístky byly dříve tištěny do časopisů s teenagerovskou tématikou. Později se hlasovalo na webovém portálu Fox.com. Od roku 2008 byly založeny oficiální webové stránky teenchoiceawards.com, kde mají lidé možnost hlasovat pomocí hlasovací formulářů. O rok později byl založen ještě Twitter účet „teenchoicegirl," který informuje diváky a fanoušky o novinkách a pomluvách cen. (Paity)

Reklama

Reklama