Reklama

Reklama

Jamie vaří doma

(pořad)
  • Velká Británie Jamie at Home
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2007, 25 min

Účinkují:

Jamie Oliver

Obsahy(1)

Sympatický a populární britský "šéfkuchař bez čepice" Jamie Oliver, už zažil na své pouti za lahodnými pokrmy ledacos a ledaskce. Ale ani na těch nejkrásnějších prosluněných místech vysněné Itálie se mu nevařilo tak dobře jako doma. V sérii Jamie vaří doma se navrací do milovaných míst, kde bude s pomocí jednoduchých, snadno dostupných a mnohdy vlastnoručně vypěstovaných ingrediencí, připravovat svá nejoblíbenější sezónní jídla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Sympatický kuchař, na rozdíl od našich "kuchařských celebrit". Nevím, zda bych si kdy troufla v plechovce od sušenek udit na plotně lososa, ale proti gustu ... Jeden z mála kuchařských pořadů, od kterého neprchám. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět, že i britská kuchyně, která nevypadá zrovna moc vábně a používající pro nás nepřirozené kombinace ingrediencí, může hezky vypadat a za Jamieho přičinění, možná i dobře chutná. Nevím proč, pokaždé si vybavím octové chipsy, které mám moc ráda. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nejznámější šéfkuchař světa, bez čepice, v holínkách a na svém statku. Budu lhát když řeknu, že mu tu jeho biofarmu nezávidím. Každá epizoda Vám ukazuje jednu surovinu s kterou se na venkově setkáváte. Mimo Jamieho se často setkáte s jeho italským kuchařským učitelem a jeho hlavním zahradníkem. Jamie si tu prostě masíruje ego tím co všechno si pořídil za svoje vyvařené prachy. Nádherný je tzv. Jamieho zápisník, animovaný soubor receptů s kreslenými vtípky a glosy na to co se na obrazovce děje. za to rozhodně o hvězdičku víc. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Jamie a jeho kuchárske umenie je svetoznáme, poučné ale i zábavné. Dá sa na to pozerať s kľudom a pochopením v očiach. Niekto to možno rád i vyskúša :) Ja mu fandím, no tie jedlá niekedy niesú 2x lacné, lebo jednak surovinami nešetrí ale kupuje si tie najlepšie a najčerstvejšie kúsky. Má na to známych na rôznych farmách, záhradách a sadoch. 4* ()

zsn 

všechny recenze uživatele

On je prostě Bůh, chtěla bych mít takového kuchaře doma. Tento pořad je dokonalý po všech stránkách - přirozenost, Jamieho vrozený vtip, um a rychlost. Nádherné venkovské prostředí s cihlovými zdmi a ubitými smaltovanými hrnci, s dřevěnými bedýnkami ze zahrady jako prkénky. Rodinná atmosféra pohody Jamieho bydlení, jeho Wonderland bylinná zahrádka - pastva pro mé oči a ráj pro mou duši. ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je presne ono.. suroviny z vlastni zahradky, vsechno vzdycky krasny.. jojo takle to funguje :p jeden z nejlepsich jamieho poradu ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Všude dobře, doma nejlépe, aneb Jamie vaří doma a jde mu to jako vždy skvěle. Přitom britská kuchyně je sama o sobě to nejhnusnější, co člověk může ve světě dostat. Kam se hrabou na nás, či dokonce na Francii, Německo nebo Itálii... ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Zajímavé vidět Jamieho ještě v začátcích, na zahradě v holínkách. Žádná kuchařská extáze, ale je to příjemně rustikální. Mám to radši než novější série, kdy se snaží být hrozně cool. Líbí se mi i ty ilustrace, nejen zábavné, ale i užitečné. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Úžasná zdravá variace v kuchyni..kdo neochutnal nepochopí ! Nejlepší Jamieho pořad vůbec protože vaří z dostupných ingrediencí i pro nás. A to chilli v každém jídle mu odpouštím ..protože to chutná grandiozně :D ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Výborná série, ač Jamie je typický příklad TV star nové doby a moc mu nevěřím, svou úlohu hraje skvěle, navíc se věnuje velmi osvětě a snaze ukázat lidem, že jíme sračky a to si na něm cením dvonásob. Série At Home je asi nejvydařenější... ()

animario 

všechny recenze uživatele

Džejmí Oliva si šlape na jazyk,což mě irituje, ale vařit umí a o to tu jde především. Zábavná a v daný kategorii poutavá kulinářská jednohubka situovaná do sympatickýho domáckýho prostředí. Well done. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

I když jsem měla zezačátku problém s Jamieho pusou... a tím jak vypadá, když mluví, tak jsem si po třech dílech uvědomila, že to už vůbec nevnímám. Tenhle pořad je prostě pohodový, skoro je mi vždycky líto, že díl končí. Skvělý prostředí, líbí se mi jak Jamie vyzdvihuje jednotlivé suroviny, jeho lehkost a přirozenost. Paráda. A Brian je taky sympaťák. :) ()

Emily93 

všechny recenze uživatele

Jamie je moja srdcovka, vďaka nemu som sa naučila variť pochutiny, do ktorých by som sama nikdy neišla. Skombinovanie ingrediencií, aké by ma ani vo sne nenapadlo a pritom stále zdravo a chutne. Veľmi sa mi páčilo okúzľujúce domáce prostredie a príjemný oddych pri sledovaní. ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Tak přesně nějak takhle si představuji profesionální práci a člověka na svém místě. Jamie působí nesmírně sympaticky a zároveň vtipně...A teď ruku na srce, zkuste si vzpomenou na pana Babicu a jeho kuchařskou show...nepřijde vám to poněkud vtipné? ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Jamie je borec. Umí vařit a ikdyž dost často vaří z ingrediencí, které se u nás sháni dost těžko, nezapomínám, že je to britský pořad prvoplánově pro brity. Navíc mě už několikrát inspiroval spousty maličkostmi k vylepšení jiných jídel. Tato série je velmi svěží a neformální. 75%. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Jamie Oliver je jedna z největších světových celebrit v oblasti vaření vůbec..Ve svých pořadech ukazuje,že vaření je skvělá zábava.Vše je podávané s určitým nadhledem a pohodou vůbec,takže se na pořad velmi dobře dívá...Rád podpořím dobrou věc,takže hodnotím 4 hvězdy.... ()

Reklama

Reklama