Reklama

Reklama

Bláznivá parodie si bere na mušku filmové hity španělské produkce z posledních let. Faunův labyrint, Ti druzí, Sirotčinec, Volver, Hlas moře a mnoho dalších se ukáže v netradičním pojetí, plném těch nejšílenějších gagů, zápletek a potřeštěných situací! (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Že já sem na něco takovýho vůbec koukal. Parodie na španělský filmy ne tak úplně vydařená. Jo, celý se to pohybovalo ve stylu Sirotčince + pár dalších, ale abych řek pravdu, tak sem se upřímně zasmál u jediný scény (pantomima), to mě opravdu pobavilo. Ale na americký parodie typu Scary Movie to zdaleka nemá... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Dosť ma prekvapilo keď som uvidel, že film tu nemá žiadne hodnotenie. Síce nejde o žiaden zázrak, aleje to najlepší film s prívlastkom Movie za dlhú dobu. Všetky tie Date, Epic, Disaster sú sračky najhrubšieho zrna(a hlavne preto, že sa snažia robiť vtip z niečoho vtipného) a som rád, že Spanish Movie sa drží hororového žánru ako svojho času Scary Movie a aj preto je tam cítiť istú atmosféru a na moje počudovanie tam nie je žiaden fekálny humor. Trápne ftípky sa tu nájdu, no suma sumárom je to vydarená paródia, ktorá do dnešnej parodickej žumpy priniesla ako také osvieženie... žeby to bolo tým, že to je európsky film? :) No a cameá známych španielskych režisérov potešili. ()

Reklama

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Pár subjektivních pocitů: 1) Ti druzí, Sirotčinec a Faunův labyrint řadím mezi svoje oblíbený filmy, takže jsem se na tuhle kojotinu vyloženě těšil. Rozjezd parádní, první půl hodinka mě bavila opravdu slušně, bohužel jak minuty plynuly, film vystřílel všechno, co měl v rukávu. 2)Scéna s babkou, která představuje svůj vynález pro synátora v podobě pytle na hlavu mě rozkodrcala natolik, že jsem polykal slzy. A finální sundání brýlí, mě dorazilo. 3)Hlavní hrdinka alá Nicole Kidman byla k zežrání. Originální herečku moc nemusím, takže jsem si užíval její mistrné zobrazení. (A ve finále byla i víc sexy, na to, že už taky nějakej ten věk má) 4) Chromej typan mi vyloženě vadil. Nevím, zda to byla nějaká parodie na další film, každopádně, ten jsem určitě neviděl a celou dobu jsem si přál, ať ho scénarista nějak odstraní. Bohužel. 5)Kdyby byl celej film tažen jenom z výše třech jmenovaných filmů, chrochtal bych si blahem. Takhle je to na tři a to hlavně díky rozjezdu. P.S. Za takovej nával pinďouří by se nemusel stydět ani Caligula v době svý největší "slávy". ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle jsem se hodně nasmál, až jsem se divil. Hlavně ten začátek a konec. Prostředek trochu plní čas, ale i tam se najde několik skvělých scén. Viděl jsem jen Fauna a Sirotčinec, takže jsem nepochopil úplně všechno, ale právě Sirotčinec tam měl hlavní roli, tak jsem to docela chápal a nakonec mě překvapil, když se tam objevil Leslie Nielsen a Belén Rueda, která hrála v Sirotčinci. Rozhodně se tohle povedlo a zpříjemnilo mi víkend. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Se Scary movie s eto dá srovnat těžko, ale velmi milé překvapení pro mě! Španělská parodie na spoustu komerčně úspěšných filmů. Skvělí, i když neznámí, herci. Spousta ztřeštěného a někdy až krajního humoru. Jediná scéna s Leslie Nielsenem, která ale ohromně pobaví. Výborná práce! S relativně skromným rozpočtem udělal Cladera kvalitní zábavu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v okolí města Barceloně, a to od 23. 2. 2009 po dobu 9 týdnů. (Ficik)
  • Film paroduje také španělský horor Sirotčinec (2007), jehož režisér Juan Antonio Bayona si zahrál postavu Alfreda, podobně jako Belén Rueda roli Laury. Dále lze rozpoznat scény parodující snímky Faunův labyrint (2006) či Ti druzí (2001). (t.mon)

Reklama

Reklama