Reklama

Reklama

Svině

(neoficiální název)
  • Velká Británie Bitch
všechny plakáty
Krátkometrážní
Velká Británie, 2009, 4 min

Obsahy(1)

To, že je někdo starý a nemohoucí, neznamená, že to nemá v hlavě spočítané. Nepodezřívejte ty, kteří na to vypadají. (ČSFD)

Recenze (27)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na mazané důchodkyně si dávám velký pozor, protože jejich herecké umění dokáže být neskutečné. Nicméně tohle je pouze kraťas o jedné nijak zvlášť vymazlené fintě a to mi k lepšímu hodnocení nedává důvod. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Moc hezké. A já si hned říkala, že je mi ten borec povědomý z hororu Zrcadla. Pečlivě jsem tedy poté sledovala závěrečné titulky a zjistila, že je to vskutku on. Jménem Josh Cole. Výzorem velmi poutavý herec. Ten jeho výraz zaražení, překvapení a následného slovního vyústění je (ne)příjemně úsměvný:) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sice předvídatelné, ale i tak velmi zábavné. Ale asi by to jen ztěží v normálním životě prošlo. Ale nápad to je fajn. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Já jsem tak ráda, že jsem všude nebyla, všechno neviděla a všemu nerozumím jako většina hodnotících. Já si totiž mohla film užít až do samé výborné pointy. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tohle musím vyzkoušet ! Kraťas se skutečnou grácií a vtipem a jak jednoduché, amatérští filmaři sem a učit se ! ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Výborná pointa, kterou neoficiální název přesně vystihuje. Pro drsnější český remake bych zvolila : "Ta černá svině". Scénář nabízí mnoho variací, napsáno životem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pokud se dožiju někdy důchodu, tak to zkusím na nějakého fakana :D Ne dobré... v ČR by to neprošlo, protože tady by to bylo každému někde, že na vás začne mluvit stará paní, že se "podobáte" jejímu zesnulému synovi. Každopádně prací prášek nebo tablety nebo co to bylo Bitch bych si koupila, kdyby existovaly. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=nUBcXtIDXro#t=14 ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tohle už někde bylo. Myslím, že v "Blbý a Blbější". Ale i tak je to zábava, kór, když tady jsem tu pointu nakonci moc nečekal. Na starší lidi pozor. 65% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Zábavný "kraťas", který mi stačí vidět jenom jednou.. To "Goodbye son" mohla říct ta babka až když odcházela.. Ale co už. ()

Reklama

Reklama