Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Teď se výjimečně chystám udělat něco, co obvykle nedělám. Chystám se napsat komentář pro ty, kteří film ještě neviděli, ale nevadí jim spoilery. Dětská hra, hraje hudba, chodí se okolo židlí, když hudba zastaví, všichni se posadí. Až na jednoho, ten musí z kola ven. V tomhle případě se z kola vystupuje do temných dveří volajících zlověstně vaše jméno, a po chvilce se zpod dveří vyvalí vaše nula pozitivní. Zřejmě to značí nepříjemnou smrt. Vypadá to na celkem příjemnou premisu, ale já se koukal hlavně kvůli tomu závěru. Chtěl jsem vidět něco originálního a dozvědět se, pročpak se tahle hra hraje a taky kdo že jí hraje. Teď přichází ten spoiler. To se nedozvíte. Vězte, že vše, čeho se dočkáte, je odehrání téhle hry až do konce, až do jediného přeživšího. Žádné vysvětlení, žádné rozuzlení. To by ani tak nevadilo, kdyby ovšem předchozí náplní filmu skutečně byla přitažlivá studie psychologického teroru. Tak to ale taky není. Postavy se chovají pitomě a nepřirozeně, dva či tři jsou sice přiměřeně sympatičtí, ale to celý film skutečně nezachrání. Chtěl bych býval vidět rychle narůstající paniku a hysterický boj o přežití. Toho jsem se taky nedočkal. Pokud vám tedy nevadí, že vyplýtváte hodinou a půl svého života na průměrně temný film bez pointy, tak jen do toho. Ale já vás varoval. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle pitomou slátaninu plnou nesympatických debilů a stupidních řečí jsem vydržela sledovat do konce jen proto, že jsem doufala v aspoň jednu efektní smrt na kameru. Nestalo se, všichni chcípli trapně mimo záběr a většina z nich toho stihla zbytečně moc nakecat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film snad s tím nejdebilnějším dějem co jde vymyslet, něco tak přiblblého se jen tak nevidí, ale i přesto je film zvláštní tím že dokáže filma chytit protože si divák naivně myslí že se něco stane, a já říkám stane se prd. Jednou za deset minut zazní hudba a člověk co prohraje zmizí, čekal jsem aspoň nějaké rozuzlení které se ale také nekonalo. Prostě spotřebitelské béčko. ()

Hunter2222 odpad!

všechny recenze uživatele

Môžete si vybrať dve varianty ako tento film budete pozerať. Buď budete čakať na pointu a premáhať sa, čiže pre koncom zaspíte. Alebo vám to dojde ihneď, že tu žiadna pointa nie je a zaspíte po piatich minútach. Odporúčané 9 z 10 lekárov ako liek na nespavosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

film jsem sledoval až do úplného konce s toužebným přáním a hlavně očekáváním, že se to konečně rozjede, ale bohužel jsem se toho moc nedočkal. Jediné co ve mně zůstalo je několik nezodpovězených otázek a divný pocit jak vlastně ohodnotit tenhle snímek. Svým způsobem je totiž tohle veledílo obyčejný amatérský poloodpad, který ve mně ovšem něco zanechal a pořád mi vrtá několik věcí hlavou. Nejraději bych mu dal od 0-40%, ale přikloním se spíš k tomu většímu číslu, protože už dlouho mě takhle film nedostal do svízelné situace. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No udělat z klasického Cube modelu v podstatě čistou konverzačku se nakonec neukázalo být špatným nápadem. Ono sice pointu odhadnete poměrně brzo a i ty charaktery jsou jako prefabrikáty z továrny, ale ono to kupodivu celou dobu nenudí a jede to docela slušně. Což je v případě, kdy se ve filmu zase až tak moc neděje a celé to stojí jen na postavách a dialozích, docela co říct. Originální to není, ono je to vlastně až příliš prosté a jednoduché, ale i takové věci mohou fungovat. Třeba proto, že u toho můžete dávat hodně prostoru vlastním myšlenkám coby kdyby a spekulacím, což činí čistě průměrný film ještě trošku zajímavějším. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tvorcovských (ne)úmyslov. O čo a komu išlo, snáď to vedia aspoň umelci zodpovedný za tento nezmysel. A aj ja som sa rozhodol, že to vôbec rozoberať nebudem. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem ako to vnímajú iní diváci, ale mne to príde ako čisto prvoplánová záležitosť, nič viac, nič menej. Také to, keď si človek pozrie nejaký ten Saw a dostane nápad, že si tiež skúsi natočiť niečo podobné a obohatí to aj niečim vlastným. Normálka, chápem, akceptujem, ale prečo sa človek púšťa do filmovania niečoho, čo si pýta dobrú myšlienku, originalitu a kreativitu, keď nič z uvedeného daný tvorca nespĺňa? Vlastne ono ma prekvapilo, že ten film doslova žiadnu myšlienku nemá, a o to horšie je, že tvorcovia si očividne myslia, že ten film myšlienku má, že sa im podaril a sú naň aj hrdí. O filmových aspektoch sa snáď ani nemá cenu bližšie baviť, je snáď pochopiteľné, že z céčkového námetu netreba očakávať nič viac, než céčko. Ale aby som nebol zlý, v rámci možností je to okej (minimálne ma teda neiritovala kamera či strih a videl som už aj horšie herecké výkony), len to je úplne zbytočný film doslova o ničom, ktorý si v žiadnom ohľade neužijú ani hororoví fanúšikovia, keďže film neobsahuje ani nejakú krvavú scénku, ani napätia či nedajbože beznádej a strach. A dokonca ani humornosť, keďže dialógy sú hlúpe (nie však hlúpo vtipné, ale hlúpo trápne, pre pochopenie). ()

stration 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo hodně slabý. Herci tupí, režie velice mdlá, zdálo se mi, že to trvá tři hodiny a ten konec... Nejsem sice typ člověka, který od prvních políček filmu přemýšlí, jak to dopadne, ale tady to bylo fakt zoufale jasný. No, moc jste mě nepotěšili. ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

Adresujem tvorcovi otázku použitú vo filme (v tomto prípade ide o eufemizmus) "Ty hnusný bastard, prečo to robíš?" Na druhej strane, musím obdivovať aj jeho mega odvahu, ktorú bezpochyby potreboval na vypustenie takých tupých postáv a ich pekelných dialógov do sveta. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to vůbec nemá špatný nápad. No vážně - vemte tuhle dětskou hru a udělejte z toho boj o život. No, jenže to provedení, to je problém teda. Sedm debilů ve složení nějaký unname chlap, který umře první, neschopná holčina, nemluvný podivín, namachrovaný debil z Hollywoodu, Betty z Mulholland Drive, agresivní nabušenec, kterého vyhodili z armády a mladá a úplně blbá režisérka jsou zavření kdesi ve sklepě. Šest židlí, je jich sedm. A začíná hra. Oni ti lidi fakt působí jako z Vyvolených, takže to má ten pocit reality show. Bohužel, není pak komu fandit, nakonec už jsou teda ti poslední symptičtější, ale trvá to. Nic moc se neděje, vždycky jen ten co prohraje někam zmizí (a tam umře), nijak se to nerozvíjí a pak přijde strašně nečekaný ending. No, nečekaný, ale možná tak pro hodně pomalé diváky. Ten film začíná scénou, ze které je úplně jasné, kdo za to může a co bude následovat. Když už jsme ve sklepě, je celkem rychle jasné, jak to celé skončí. Vzhledem k tomu, že to tady někdo nepobral (co?), tak prosím: SPOILERY Matka má v domě jakési retardované démonické dítě a o to se stará. O 12 let později si unese několik študáku, se kterými si hraje hru a pak je zabíjí. Vítěz dostane odměnu - další rok v té hnusné místnosti ve tmě, dokud se nenajde další skupina. KONEC SPOILERŮ. No, to je všechno. Nápad dobrý, občas je to celkem fajn, ale má to nelogičností až běda. A těch děr ve scénáři! Ach jaj, já mám na tyhle horory prostě slabost, o to horší je, že za řeč stojí jenom Kostka. 2* ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil rozhodně více než KR 13 .. ačkoliv to jelo stále dokola,tak se mi líbilo zpracování psychického napětí v místnosti, hádek a citů. Já jsem byla spokojená,hlavně kvůli zakončení filmu .. Nathaniel Sylva byl super :)) ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a prostředí ještě také ujde. Tím bohužel všechny klady tohoto díla končí. Postavy jsou všechny více méně nesympatické a jejich jednání je hloupé. I přes svoji krátkou stopáž, díky monotónnímu ději (nějaké ty keci, hudba, dveře a zase znovu), film začne poměrně brzo nudit a znovu už nezaujme. Avizované šokující rozuzlení je navíc průhledné jak mastný papír už zpočátku. 30% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ja by som to tak biedne ( 18% keď píšem tento komentár ) nevidel....Áno ide o zcela jednoduchý námet založený na hre kde sa za hudby točíte okolo stoličiek, pričom stoličiek je o jednu menej než hráčou. A ten na koho stolička nevystane, keď hudba dohrá z hry vypadáva......Ide však o horor ktorý na vás utočí viac psychologicky než krvou ( či nebodaj zákernými zábermi smrti - toho sa nedočkáte....)...Pre mňa milé menej rozpočtové dielko s " pekným " koncom. ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Film totálně o hovně+špatný herecký obsazení+žádná krev+ žádná vražda nejde vidět+ posranej konec. To nemohlo dopadnout jinak. Proč se takovíhle sračky vůbec točej? Kdyť to musí bejt jasný už na začátku, že to bude stát za hovno. Fakt strašná hovadina. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy, kdy je parta náhodných lidí umístěna do neutěšených prostor, aby pomalu jedna postava po druhé umírala, mám velice rád. Zde ale hodnocení dramaticky snižují tupé herecké výkony a triviální zápletka. Atmosféra není hustá a to proto, že režisér ani na konci pořádně nedemonstruje vrahovu motivaci. Což film hodně shazuje. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V obsahu tohoto filmu sa píše, citujem: "Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení". Prdlajs. Koniec nebol vôbec šokujúci ani prekvapivý, prekvapivý bol v tom, že som ho od začiatku očakával. A to ma prekvapilo :-) Najhoršie na tom je, že celý film dúfate a očakávate,že uvidíte čo sa kurva deje za tými dverami a že čoskoro spatríte aj "tú onú" hrôzostrašnú postavu kôli ktorej táto hra začala. Áno spatríte ju tak na 2 sekundy (akurát vtedy som sa nahol pre pohár limonády, takže som aj tak prd videl) a to je všetko. Je to škoda pretože príbeh bol celkom zaujímavý (herci aj keď béčkový zahrali solídne a atmosféra bola celkom dobrá) a zaslúžil by si oveľa nápaditejší koniec. 4/10 ()

MGMCZ 

všechny recenze uživatele

Obyčejná hororovka..Herci nebyly zrovna nejlepší,ale nápad s "dětskou hrou" byl skvělý..U tohoto hororu jsem byl pořád v pozoru,takže v sobě zase něco měl..Myslím,že kdyby chytěli,tak z tohoto filmu mohl vzniknout skvělý snímek,který by ukázal světu co je zač..Bohužel,bohužel..3* ()

Reklama

Reklama