Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred tridsiatimi rokmi bohatý a mocný statkár, žijúci v malom mestečku neďaleko Buenos Aires, zmenil raz navždy osudy troch bratov. Tento muž, Laureano Gomez Acuña, sa neuspokojil so svojimi obrovskými pozemkami, a tak násilím prevzal pôdu patriacu Roqueovi Sosovi. Otec Sosa zo zúfalstva a beznádeje zomrel a zostali po ňom traja synovia - Leonardo, Segundo a Enzo. Siroty umiestnili do troch rôznych detských domovov, a tak chlapci vyrastali jeden bez druhého. Napokon však prišiel čas pre spravodlivosť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to docela sranda, zajímavé. Dle mého bravurní telenovela která dokáže upoutat diváka u televizní obrazovky. Co se tyče příběhu tak ten je klasický o lásce a pomstě atd. Zpracování se mi líbí i výběr protagonistů je perfektní. ()

argentina 

všechny recenze uživatele

Valientes byl v Argentině obrovský hit. Pro mě ne tolik, přesto tomu fandím a doufám, že si to i u nás najde své diváky. Předností telenovely jsou určitě dobří herci, hlavně Gonzalo Heredia, to byl i pro mě obrovský objev, a dále např. Alejandro Muler, představitel Hueva. Betiana Blum či Julieta Díaz jsou jasné. Začátek mě ohromně bavil, jako všechny novely Polky, i když to nebylo zas nic tak z jiného světa. Pak jsem se přestala dívat kvůli maturitě a dále jsem to sledovala stylem jen nějaký díl občas. Ten počet dílů se nezamlouvá ani mě, ale takový už je osud každého seriálu, který má úspěch. Hlavní věc, která mě odrazovala už od začátku, byla ta, že se tam opravdu nejvíc jedná o lásku a o pomstu (jak trefně přeložili) a jelikož jsem v Argentině zvyklá na závažnější témata, tak mi to přišlo trochu málo. Takže hlavně kvůli tomuto a celkovému bych řekla nenapínavému ději je moje hodnocení nižší. edit: Tak nee, po té, co jsem shlédla nějaké díly s dabingem, tak jsem potěšena, vypadá to skvěle, svěže, inteligentně, vtipně, oproti vší té mexické telenovelové škváře je to krása. Škoda, že to nemělo moc dlouhé trvání. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama