Reklama

Reklama

Meet Meline

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2009, 7 min

Obsahy(1)

Melina je dievčatko, ktoré trávi väčšinu času kreslením v stodole svojich starých rodičov. Jedného dňa sa v stodole objaví neznáme chlpaté zvieratko. Melina je nadšená a bude sa snažiť spoznať tohto tajomného tvora. (unagi)

Recenze (21)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný francúzsky krátkometrážny film. Citlivý, jednoduchý príbeh o malom dievčatku Meline. Obdivuhodná je najmä bezchybná, detailná animácia a tiež technické spracovanie. Netradičné uhly, hra so svetlom, nápaditosť... Dobre odvedená práca. Autormi tohto snímku sú Virgine Goyons-Laban a Sebastien Laban. O výborné hudobné podklady sa postaral Guillaume Roussel. Podrobnejšie informácie o filme "Meet Meline" a jeho tvorcoch sa môžete dozvedieť na oficiálnej stránke www.meetmeline.com. **** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchvatná animace, to každopádně. Ale vypadá to jako by jen testovali tu megaanimaci a na ostatní se vykašlali. Jako by nějaký příběh nebyl důležitý. Někoho to může dojmout, ale já vyžaduji hlavně nějaký nápad, myšlenku, příběh a tohle se v tomto kraťasu nevyskytuje, takže 2* za animaci, která je skutečně famózní. Pokud na to teda nebudete koukat v nějaký blbý kvalitě, to potom ten kraťas nemá už vůbec žádný smysl. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Úžasnou animační techniku mi zkazily dva fakty, příběh se během těch 7 min schovával úplně stejně jako ono podivné stvoření a to roztomilé malé děvče bylo opatřeno obličejem falešných lolitek v pornofilmech. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úžasná animace, skvělé zvuky, rychlá kamera, nádherná závěrečná melodie, ale bohužel tomu chybí nějaká lepší pointa nebo třebas nějaký zvrat. 70% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný kraťásek, který lehce rozveselí. Vizuálně dokonalé, všechno se tam hýbe, pořád něco padá, no naanimovat to musela byt šichta. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Meet Meline mě nijak zvlášť nechytlo. Bylo to takové moc překouzlené nebo jak to vyjádřit. Hudba byla příjemná, animace byla příjemná, ale to na dobrý animák nestačí. Chybí tomu příběh, vtip, nadhled a navíc mám pocit, že už jsem někde něco podobného viděla (předtucha, že se objeví cizí tvor). Nejhorší totiž je, že tenhle film nenabízí divákovi žádné pocity. Je to takový prázdný obal od čokolády. Zašustí a - nic. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Tohle se muselo renderovat opravdu dlouho. Neustále jsem čekal nějaký hororový konec, ale nakonec ... Jinak perfektní hra světel, barev a hudebního doprovodu. Výborná animace i co se člověka týká. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Dokonalá animace nestačí, chtělo by to taky nějaký děj. To je jako objednat si v luxusní restauraci to nejdražší jídlo, a jen se na něj koukat. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že to vypadá skvěle a animace je více, než vydařená, ale výsledný dojem ze samotného filmečku mohl být mnohem lepší. Očividně totiž ona animace byla středem zájmu tvůrců. Není to třeba reklama na nějakou nVidii? :)) ()

tom912 

všechny recenze uživatele

Víc dát nemohu za tu otřesnou grafiku a kameru a samozřejmě za průměrný příběh, kterých je tu stovky na podobné téma. 55%. ()

Reklama

Reklama