Reklama

Reklama

That's It, That's All.

všechny plakáty
Trailer 1
Dokumentární / Sportovní
USA, 2008, 63 min

Režie:

Curt Morgan

Kamera:

Gabe Langlois

Hudba:

M83 (nepůvodní)

Obsahy(1)

Film, ktorý posunul snowboarding do nekonečna a ešte ďalej. Projekt je ukážkou toho najlepšieho od Travisa Ricea, jedného z najrešpektovanejších jazdcov v SNB svete. Dva roky cestovali producenti Travis Rice a Curt Morgan po celom svete, aby našli podmienky, za ktorých by dokázali vystihnúť a zobraziť pravú podstatu snowboardingu tak, ako ju cítia... a teraz ten výsledok môžeme precítiť aj my. Uvidíme Nový Zéland, Japonsko a Mníchov (počas X-Games), B.C., Wyoming, Jackson Hole, Valdez... a ďalšie miesta, kde by sme tiež určite radi obuli dosku a sprevádzať nás budú týpci ako Travise Rice, Mark Landvik, Nicolas Müller, Terje Hakonsen, Pat Moore, Scotty Lago a ďalší. (casioa....)

(více)

Recenze (29)

POMO 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté ako The Art of Flight. Od konceptu striedania podobných lokalít až po detaily, ako napr. lesné "hrátky" so stromami. Naviac sú tu iba scény zo svetových súťaží, ktoré zobrazujú aj masovú popularitu a profesionálne úspechy protagonistov. Lenže The Art of Flight je hudobne i vizuálne ešte vyššie, až tak vysoko, že netreba byť do snowboardingu, aby sa nad divák rozplynul. Pre docenenie That's It, That's All. je fandovstvo do športového odvetvia potrebné. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Ne tak kvalitní jako The Art of Flight, ale přesto pořád hodně kvalitní dokument o snowboardingu. Jen mohlo být více záběru z terénu a méně ze snow parku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jak mi přišel Art of Flight informačně a dějově chudý, tak tady je to snad ještě horší. Kdyby se alespoň ten sestřih výroby snowboardů rozvinul na 10 minut, ale opět vše zajímavé jde stranou a my nemáme na výběr než sledovat svahy a pár borců na snowboardech. Je to hezky natočené, ale úplně o ničem. Těším se na den, kdy někdo konečně natočí dokument trochu víc komplexněji a kde nebude kladen důraz jen na kamerové záběry. Aspoň, že to není tak dlouhý. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

v podstatě jen taková ochutnávka před po všech stránkách vymazlenějším Art of Flight, ve kterém teprve tahle banda ukazuje své umění naplno a navíc s lepším vizuálem i hudebním doprovodem.. ale i na That's It, That's All. se dobře dívá a soundtrack taky rozhodně stojí za to.. silné 3* ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez "The Art of Flight" to neni, ale AK rulezzz!!!!! A hudba vyborna: MGMT Kids a We own the sky nejlepsi!! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nádherná panenská příroda, spousta krásných záběrů a prkno. Dokument prokládá záběry skoků a sjezdů také s přírodou samotnou. Ideální stopáž, aby dokument nenudil. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Nie že by som bol dáky veľký fanúšik snowboardingu, ale tento pekne spracovaný dokument stojí za to si pozrieť. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Mladší bráška The Art of Flight na kterém je bohužel znát, že to je taková příprava, kde si všechno zkoušeli a naplno se všechny vychytávky objevili až v Art of Flight. Jinak je to opět výborná podívaná plná krásné přírody, rozdílných a zajímavých lokací a samozřejmě frajeřinek hlavních protagonistů, ke kterým nechovám nic jiného než respekt. Ale jak jsem řekl Thats it, thats all je téměř to samé jako The Art of Fligh jen se mi zdá méně ucelený, bez vymožeností (jako jsou spomalovačky a 3D nápisy) a také se mi bohužel tentokrát ne vždy trefili do hudebního vkusu. Na snowboardový dokument opět velmi kvalitní podívaná, jen to na ten nejlepší žánrový film nemá. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Záběry zpomalené i zrychlené krajiny proložené sportem. Redbull umí, ale i přesto snímek nevybočuje ze stejně žánrově laděných filmů své doby. Film bez příběhu je o lidech co mají jen jednu lyži, a přesto umí famózní kousky. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Bez debaty - najlepší SNB film, aký som videl. Je pravdou, že First Descent (2005) je silnou konkurenciou, ALE - len ten čo videl oba, môže zrovnávať. V prospech That´s It, That´s All u mňa hovorí mimoriadne skvelý soundtrack, a poukázanie skôr na ten...ešte aký taký, nekomerčný snowboarding. Cesta vedie freeridom a freestylom, niekde mimo Olymp.hier či X-Games....SNB treba oslobodiť. Úplne Travisa chápem, že odišiel...aj ja by som chcel tú odvahu - odísť, a len jazdiť, živiť sa trebárs ako drevorubač, a sem tam na net upnúť nejaké to videjko. Jebať prachy....kazia všetko.//////////////////////////Edit: Mrzí ma, že Art of Flight mal masívnejšiu marketingovú podporu, ako jeho LEPŠÍ predchodca TITA, pretože...takto ostane tento lepší kúsok zaznávaný komerčnou (fuck) verejnosťou! That´s It, That´s All F(or)T(he)W(in) !!! ()

CarlosX 

všechny recenze uživatele

Pár oblouku v metrovém prašanu, deset mega skoku s kombem o strom a pár vtipných dialogu a......k tomu hudba od M83 a Scotty s Travisem mě mají omotaného kolem prstu:) Jak tu bylo mnohokrát řečeno - The Art of Flight je sice minimálně o level výš, hlavně hudebně a vizuálně - ale já se ani u That's It, That's All nenudil ani vteřinu a po filmu šel pohladit do sklepa svoje zazimované prkno:) ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

95% Snowboardová orgie! Není to žádný dokument, žádný hudební film. Kdo ví, co obnáší snowboardové filmy, nebude litovat, tohle je totiž jeden z nejlepších.. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Skvělá snowboardová podívaná. Dostal jsem se k tomu, až po The Art of Flight, přesto jsem byl obrovsky spokojen. Opět sice reklama na Red Bull, Quiksilver, Burton & etc., ale to nemůže zabránit tomu, že je to parádní sportovní počin. A nebýt těch sponzorů, nebyla by spousta důležitých věcí jako famózní záběry, tripy, helikoptéra a v neposlední řadě snowboardové hadry a veškeré propriety. V tomto sportu je obrovský progres, který je mezi tímto snímkem a TAoF zřetelně vidět. Už jenom triky jsou víc "hardcorové". Nicméně je to skvělý snímek, který mi udělal velkou radost. Pokud bude Curt pokračovat v tomto stylu, další film bude šílená věc. Rád bych tomu dal 5*****, ale chyběla mi tu sekce plná pádů a podobných nezdarů, bez které se prostě správný adrenalinový/sportovní film nesmí obejít. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak rajcovní jako The Art of Flight. je to strožejší a vlastně slabší po rezijni strance, ale i krasna koláž jednoho skoku do takovych zaberu jake jsou tady sestříhány udělá hodně. Nemluvě o vykonech snowboardistu a Rice především. Lahodná podívaná i přes fakt že je slabší jak AoF ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

This project contains great music, perfect shots especially from Alaska and New Zealand, crazy jumps and tricks. Life of snowboarding can be really exiting and this way of promoting is the best solution. It's snowtime and that's it that's all! ()

gamcak 

všechny recenze uživatele

Akože zábery v HD vynikajúce, kamera perfektná, freeride snowboarding milujem tiež, ale chcelo by to aj dajakú myšlienku, pointu alebo príbeh. ()

Reklama

Reklama