Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Wynorského film který má za učelem bavit, a mě bavil. Wynorskyho rukopis je tu poznat všude. Bikiny, monstra co šlapou na lidi a skvělé(sic) dialogy. Já se u těchto filmů dokonale bavím, už začátek kde monstra utečnou sem se připravil na dokonalou zábavu, ta sice v půlce trochu skončí, ale stále baví. Celou dobu jsem fandil Dinocrocovi protože se mi líbil jeho film více než Supergator. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Mnoho ľudí sa ma pýta, prečo kukám na takéto filmy, keď viem, že to zabíja mozgové bunky. Pivo tak isto a predsa sa pije. Syfy je kvalitný konkurent svojho slávnejšieho dvojčaťa vo svete badmovies, Asylum. Všetko, čo sa od podobných VSiek očakáva je tu. Otrasné efekty, príšerní herci či stupídny scenár. Sú tu však scény, keď mi moje srdce zašalo plesať a bránica vibrovala na maximum. Všetky tie nevydarené scény, ako napríklad tieň dvoch vrtuľníkov, brázda filmujúceho člnu vo vode, či tí istí dvaja komparzisti prebehujúci popred auto v jednej scéne nemôžu vyvolať nič iné ako výbuch smiechu. Celým filmom nás sprevádza hudobný doprovod pravdepodobne stiahnutý z nejakej nintendovky prípadne segovky. Takže mnohí sa budete strhávať v domnienke, že vám zvoní mobil. Dialógy sú tu vlastne úplne zbytočné, čiže keby film bol aj nemý a len za doprovodu klavíra diváci by rozdiel ani nepoznali. Pre fajnšmekrov a milovníkov tohto žánru len odporúčanie. Pre ostatných nestráviteľný snímok. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Hell yeah! Po pěti megatrapnejch zásecích vod nějakýho Švéda (už ani nevim, jak se jmenoval, nějak Bergsson nebo tak ňák) konečně biják, kterej měl pořádný koule. Vobsazení nemohlo bejt lepší, takovou sortu megatýpků neměli ani v Lásce nebeský. Největší masér je ten týpek, co vypadá jako David Hasselhoff v roce 1982 a nosí hrozně prďáckou košili, ve který chce bejt pohřbenej. Pak mu tam jako asistuje fešná blondýna (sakra, tenhle Wynorski si do svejch filmů umí vybrat kosti, to teda jo), co je dcera policajta. Policajt nicmoc, navíc tam celkem zbytečně zatřepe bačkorama, ale to prostě v takovým bijáku muší bejt. Ještě tam je drsňák s dobrým srdcem, co se řeže do ruky, aby na krev nalákal aligátory, a ty pak střílí, když telefónuje, no a fešácká černovláska, co má přízvuk, kterej by jí moh závidět i Alex de Large z Mechanickýho pomeranče. Hlavní záporák je tam dědek, co furt sere svoji doktorku a nechce žrát prášky na srdce, ale nakonec si je vezme a zapije je tuzemákem. Celá tahle skvadra honí dva vobrovský plazy, co uprchly z labů někde na Havaji a teď žerou turisty u vodopádu a v luxusní vile, kam si jeden týpek vod filmu zve další supr kočky a koupe se s nimi ve výřivce, asi jako to dělá Mgr. Radovan Kaluža na svých milijonářských párty, který mu všichni pyčo tolik závidíme. Příšery jsou vopravdu drsný a mrštný, jak honěj ty auťáky, tak cválaj jako dostihový koně. Aby měl film grády a epickej souboj přišel ve správnej čas, je jakože konfrontace odsunuta až na úplnej závěr, takže ten dinokrok se s tim supergátorem poperou v takovým komplexu, kde stojí starej cukrovar, a aby jako voba zhebli, tak ten hlavní týpek ve fajn košili zapálí plyny cukru a pak se schová ve vaně s dešťovou vodou, aby ho to nepopálilo. No, a to je konec. Jo a ještě, ten týpek v košili se dá dohromady s tou dcerou policajta. (667., 4. VIII. 2011) ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode eco horror z produkcie neslávne známej televíznej stanice SyFy. Z názvu vyplýva, že tu budeme mať čo dočinenia s prerasteným aligátorom a dinosaurom pripomínajúcim T-Rexa. Monštrá sú spravené v celku dobre, veď o to pri týchto filmoch viac-menej ide. Herecké výkony sa samozrejme držia na hladine podpriemernosti a k tomu prislúchajú aj dialógy a dej. Ale koho proste takéto filmy bavia, tak si príde na svoje. Monštrá hryzú, trhajú a samozrejme zabíjajú ľudí, takže nudy sa báť nemusíme... 60%. ()

DimmuB odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak týden (ne-li dva), co tohle dávaly v televizi. Už jen ten název vypovídal o tom, že to bude další blbost plná PC efektů typu Megažralok vs. crocosaurus. A nemýlila jsem se. Stačilo mi půl hodiny a musela jsem televizi vypnout. Nevím no, někomu se to možná líbilo, ale já tomuhle filmu (a dalším 646743644 podobným) nepodlehla. :( ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Jim Wynorski musel neplánovane zahrať jednú z menších úloh, pretože herec, ktorý bol do tejto úlohy vybratý, nebol schopný zo seba dostať ani len zopár viet. (beso74)
  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)

Reklama

Reklama